Új hozzászólás Aktív témák
-
nandika85
csendes tag
válasz
korpaattila #5 üzenetére
Alabbi linken olvastam, de lattam mar mas screenshotokat is tiltott samsungokrol. A samsung pl tilt knox-al ha reszletre veszed a telot es nem fizeted.
https://androidforums.com/threads/locked-s21-ultra.1338402/
Amugy a telekom tiltja a reszletre vasarolt, nem fizetett keszulekeket? Vagy csak behajto a szerzodo fele? Anno nekem volt kb 20 eve tartozasom amirol nem is tudtam, csak egy uj rendelesnel szoltak hogy nem tudjak teljesiteni mert tartozasom van, de mar behajtonal van kb 2 eve (se a telekomtol, se a behajtotol 1 levelet sem kaptam igy szepen tudtak ratenni a kamatokat stb). Rendeztem, minden oke. De soha 1 keszulekemet nem tiltottak, pedig volt par elofizu keszulekhuseggel a nevemen (egesz csalad az en folyoszamlamon van).
-
nandika85
csendes tag
válasz
korpaattila #3 üzenetére
Samsung letiltasrol mar olvastam, ami reszletfizeteses keszulek letiltasat jelentette KNOX-on keresztul.
Apple esetleg icloud zarolhatja a keszuleket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest