- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Toth_Jani #501 üzenetére
Szia! Ezt? Nekünk (wifi only) azt hiszem a NORIL-es kell (ja, jól emlékeztem)
Neked van aptX-es cuccod? Ha, igen megnéznéd, hogy támogatja-e?#500 Beni2360
Nálad az SD-kártya lehalása miatt valami nagyon félrement. Nem is tudom, hogy mit tanácsoljak. Nekem is volt olyan (biztos nem a legszebb és leggyorsabb megoldás), hogy emiatt visszatettem a gyári ROM-ot (kártya nélkül), ami ugye újra particionál mindent. SD-kártya be, format (úgy, hogy a belső tárhely kiterjesztése legyen), és csak utána ment fel az új, 3rd party ROM.
Talán próbáld meg azt, hogy a most fenn lévő rendszeren nyomsz úgy egy factory reset-et, hogy nincs benn az SD-kártya. Majd miután felállt a rendszer, utána tedd be a kártyát. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Toth_Jani #376 üzenetére
Onnan töltöttem le, igen. Az lehetett a bibi, hogy kicsomagolva raktam a tab-ra, és így nem talált telepíthető dolgot.
Most viszont felrakta, ERROR 20 hibaüzenettel. (Failde to mount '/system' (invalid argument))Ettől függetlenül látom alul a Wipe cache/dalvik gombot, továbbléphetek?
Szerk:
A Lineage 15.1-et raktam rá, ami elvileg 8.1-es, ha jól láttam, a gapps telepítő szerint viszont 7.1-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest