- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
-
-
metalbambi
tag
Me elvittem Yolánt kitisztittatni. Nagyon kíváncsi leszek, h mennyi péééz, és h mennyire b@sszák össze
(Nekem még a fólia is rajt van a kijelzőkereten, nagyon vigyáztam rá )Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Hát a legolcsóbban? Talán ha találnál valakit aki a HD kijelzőjét elcserélné a te FHD-dra.
Am 13k+postáért láttam Ebay-en
Youtuben van pár videó ami mutatja a komplett csere folyamatát. A tipusnak tudtommal 1féle csatlakozója van csakFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Kelecar #12036 üzenetére
És én is harcba szállok
Az általad is mutatott helyen, elkezdett repedni. Konkrétan látszik, hogy megindult a hajszálrepedés a csavar felé...
Aktuális is lesz, mert a hónapban kell még vinnem a gépet újra pasztáztatni.
Tanácsokat várok, h hogyan tudom rávenni őket h cseréljék kiFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
-
metalbambi
tag
válasz Georgie1224 #12015 üzenetére
Sorry, de csak 7es
[ Szerkesztve ]
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Roxaar #12009 üzenetére
De nálam az Energy Manager van telepítve (szintén Y50)
Abban az esetben csak simán teljesítmény centrikusra kell tenned.
LOL-ra meg jobb klikk, és futtatás nagy teljesítményű grafikus kártyával...
Milyen Windowst használsz?
Függőleges szinkronizálás nélkül 180-240fps max beállítás mellett a LOLon
Remélem valamennyit segíthettemFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz kzolee216 #11969 üzenetére
Exemnek van y510p-je, nekem nem jött be. Mármint Y50 szerintem szebb, nem süti meg a legnemesebbemet és könyebb is... (elég sokat utazom, Debrecen-Veszprém vonalon)
De azért köszönöm a válaszokatFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata más hasonló kategóriás lapossal?
Y50 tulaj vagyok, elégedett is vagyok vele, de gondolkodóba estem h maybe elcserélem...
Hasonló tulajdonságokkal rendelkezőre gondolok, és játékra használnám.
Ha valaki tud adni pár infót a konkurenciákról, azért is hálás lennék (de olvasgattam a fórumot)
Dankeh népFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Hűtőpadból amióta én megvettem a sajátom, azóta ismét van 1 halom ami jó is lehet.
a sajátomat tudom ajánlani, jóféle (nincs rajta se 3 usb port, se csillivilli ledhíd, csak a hatékonysága legyen jó... persze alu, és tök ötletes h cipelheted benne a laposod )
Cooler Master Notepal U3 Plus
még előző aposomhoz szereztem be ami 17es volt, most Yolánhoz (így hívom a drágám ) már méretéből adódóan nem tudom benne cipelni. de inkább választom a 3 pakolható ventit, mint h 2 legyen és cipelhetem benne.Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
billentyűzet és egér szerintem mehet 1 hubról, az nem proléma, mert nem használja ki az adatátviteli sebességet elméletben még a külső ssd-k sem képesek usb3on keresztűl sem kihasználni, de én a tapasztalataimnak hiszek
USB-s házat viszont érdemes a jobb fajtából választani, hacsak nem tervezel vele hosszú távon. én anno belenyúltam 1be ami jól nézett ki, é USB 3as... nincs 1 éves, erre már haldoklik ez a márkátlan sz@r...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
lehet olcsóbban jössz ki ha külső dvd író helyett usbs vinyó házat veszel... én az ssdm a gépbe tettem, a vinyót belőle meg usb porton keresztülhasználom. (persze Y50nél )
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz csoresz2 #11140 üzenetére
Én havonta keresztül cipelem az országon (Tapolca-Debrecen), de szerencsére még mindig semmi baja Yolánnak
Amúgy a szervizben amikor bővítettem a ramot, meg belerakattam az ssd-t, akkor mint 1 állat annyira feszítette a tag a fémházat
Ha ők okoznak benne kárt (pl letürnek 1 pöcköt), akkor meddig mehetek el?
Hiszen a szervízeléssel is veszít az értékéből a lapos, stb...
Erről tud valaki valami infót?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
-
-
metalbambi
tag
válasz nmy1212 #11058 üzenetére
HÁt az aksiidő akár még reális is lehet...
Szerencsére nekem eddig nem nagyon volt gondom a lapossal
Ami bosszant, az csak a k... khm játék optimalizálás
Viszont: 1 ismerősömnek a billentyűzetén a K gomb alig működik... minden más tökéletes, csak a K gomb. Szervíz egyből elutasítja, hogy neki h: Nem rendeltetés szerű használatból adódó problémát a garancia keretein belül nem javítanak... :/Más: Valakinek tapasztalata LSZról? 1 komplett kitakarítás, pasztázás mennyi idő náluk?
(és mennyi dollár?)Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Hurkaleves #10826 üzenetére
ehelyett sztem megéri ezt apénzt már félretenni, eladni a alpost, és venni 1 y50 70et... kevesebbet eszik, szebb, és ugyanazt tudja
-
metalbambi
tag
válasz Kenvelo7 #10700 üzenetére
nekem hyper-x fury van. 256os. szeretem. és nem tudom megindokolni (na jó, talán a várható 4szeres élettartam miatt) h miért választottam a hyper-xet. és mert fck standard, valami menő kellett (ugyanazért az árért)
lényeg h szeretem, menő, jó, és hyper-xFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz hajduchris #10670 üzenetére
elsőként a ram... mindenképp!
az ssd az utána következő lépés lesz
mind2vel sokat fogsz haladni, de a 4gb ram, gyakorlatilag fontosabbFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz tibe0309 #10626 üzenetére
szerintem ezzel ne játsz, mert gyanúsan ki fogja nyírni a túláram a lapodat, vagy jó esetben azt az USB csatit...
és szerintem pontosan a túláram elleni védelem kapcsol be a gépedben (nem, nem csak a táp van ellátva vele)Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz kisza25 #10622 üzenetére
nyugi, én nagyon falun laktam 24 évig... 2megás net was the best in the townxd...
aztán debrecenbe költöztem ^^
komolyan, tovább tartott letölteni a játékot, mint amennyi idő alatt végigjátszottam
szomszéd faluba gyorsabb volt áttekerni és spanomnál leszedni 1 filmet mint otthon xD
de mostmár szerencsére a röhögéstől sírokFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
Legkisebb úgyis 64gb...
de sztem nem oszt már az a tényleg pár ezres különbség a dupla tárhelyért, ajánlom a 120ast minimum
Úgyis beleszeretsz, és arra akarsz mindent majd rakniFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
1 buta kérdésem lenne...
Ki lehet kapcsolni a BIOS csekkolást? h a windows egyből töltsön be?
Y50em van, win 8.1et használok.
Előre köszönök minden hasznos tippet!
KösziFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Hawnin #10004 üzenetére
szerintem is nagyon megéri. Eladás szempontjából sem utolsó dolog ha van még 1 extra éved a gépre, másrészt, inkább karbantartom a gépem évente 6ért mint h 3év múlva már 1 alkatrész kerüljön 40be.....
-
metalbambi
tag
válasz csoresz2 #9928 üzenetére
én meg megvettem a legcsóróbb usb 3.0és házat ami usbről eszik. nekem semmi bajom vele, elég gyors is.
SSD-t meg jobban jársz ha külön veszed, még akkor is olcsóbban jössz ki, ha felszámolnak szerelési költséget.U.i.: a külső ház kábele valóban elég merev
4ezerért akkor is megérteFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Nekem semmi bajom a kijelzővel Bizonyára a többieknek volt szerencséjük valami hyper géphez, de az én szemem átlagos nekem ami nem tetszik az Y50ben az a nem kivehető aksi, és az a fényes műanyag keret a kijelző körül. Mondjuk én annyira vigyázok rá, h a fóliát sem szedtem le róla
És amíg az enyém a gép, nem is lesz leszedveFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz whatupchief #9872 üzenetére
külső dvd írót adnak hozzá. házon belül csak a vinyó helyére rakhatsz. de külső USB-s házzal is produkál 100mb/s et a vinyó amit raknak bele
-
-
metalbambi
tag
válasz Cyber_Bird #9668 üzenetére
loooooooool reggel még annyi volt
-
metalbambi
tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek, h aki SSDre akar váltani, az most 1 jó ajánlattal válthat
Kb 1 hónapja használom, és nagyon fain cucc
HyperX 240GB FURY 27.990 FtFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
valóban, de jelen esetben csak a 2 gép volt alternatíva, így a vaskosabb most helyt álló megfogalmazás
teszterek alapján a hangzás jobb az y510pben, (ezt el is felejtettem említeni ) viszont nekem y50, bnőmnek meg y510p van. 1 lakásban amúgy sem fogod maxon nyomatni a hangerőt szerintem, és laptophoz képest mind2nek nagyon jó a hangzása
Hasonló teljesítménynél viszont többet fogyaszt, és a tag, a SLI verziót linkelte.Én amúgy meg iszonyat ritkán használom a Touch Padot, az esetek 90%ban le is van tiltva.
Asztaliként használom javarészt, utazáskor meg ha beledöglök is, de viszem a Storm Devasator-t
(Bár a görgőjét nem szeretem nyikorog...)szerkesztve: viszont köszönöm a teljes körű kiegészítést minden igaz amit írtál, én meg erősen szűkítettem erre a 2 példányra
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz nmy1212 #9510 üzenetére
relatív. mi neked a fontos...
y510p: vaskos, nehéz, szar hűtés, bővíthető, nagy fogyasztás
y50: vékony, könnyű, ennek elmegy a hűtése, nincs bővíthetőségi lehetőség, beépített aksi. viszont nálam külsőre mindent verfpsben közel azonos, árban y510p olcsóbb, de kifutó széria
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz nmy1212 #9497 üzenetére
nemgáz, de amint lesz rá, bővítened kell... én még laptopszalonból vettem ugyanezt. bővítettem is ahogy volt rá lehetőségem. kellett is
De amúgy szuper gépszerkesztve: hardveraprón olcsóbban megkapod a ramot, kb fele annyiért, ugyanúgy bele teszik neked
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz nmy1212 #9495 üzenetére
A gép jó, kijelzőjét utálják, nekem viszont semmi bajom vele.
a 8gb ram kell, és nem árt a vinyót SSDre cserélni egyből. külső vinyón meg tökéletesen működik adattárolóként. NEM! Ne SSDvel rendeld, mert amivel szerelik, az ratyi. vegyél 1et külön, simán beleteszik.
remélem minden megvanFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Cyber_Bird #9450 üzenetére
Én kiskoromtól szerelek asztalikat, lassan 14 éve (oltsatok, de csak 25 vagyok)
Majdnem 1 éve laptopom van már, de annál nagyobb a késztetés, hisz lapost csak párat láttam belülrőlFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz
Viszont annyit még mondanék hozzá h alapból ami ssd-t tesznek az Y50be, az ekkora felárnál nem 1 nagy dolog... én Hdd kiszerelésűt vettem, és külső házból megy a vinyó, tetettem bele minőségi ssd-tFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz theslaughter #9293 üzenetére
legfontosabb kérdés: lejelszavaztad? nemám a szomszéd meg behúzza vígan a neted torrentezésre
Am Amilyen routert ad a szolgáltató, az hulladék. 10centire a gép mellett UPC már csak 60at mér. másik szobában 31et...
Kapásból rákötöttem a 300as tp-linket, azzal szereti
jelszavazod, és kész is esetleg rafkósabb szomszédságnál MAC szűrőt is beállítodFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9289 üzenetére
Elméletileg a dual brand wifinek 433mb/sec sebességűnek kéne lennie.
Nekem a 300as dupla antennás routeren 150mb/secet sikerült kihozni belőle (de csak mert a netem ilyen gyors...)
Intel driver van fent nektek, vagy a gyártó által kiadott borzalom?
Routered mennyit bír, és a neted sebessége milyen?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz kisza25 #9208 üzenetére
nah most jutottam el addig h neki álltam megkeresni ezt a porelszívó csodát
de én nem találom Energy Managerben a Beállítások közt...
Hol van pontosan? a nyomi formám... :/Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Am ma gondoltam tényleg megnézem h mennyire megy fel a hőmérséklete a gépemnek... nos. hűtőpaddal alatta furmark progival 1920*1080 felbontáson 8xMSAAval, 15 perc alatt 66fok a max. de am az fpsem gyakorlatilag 32-34. se több, se kevesebb. ha kinyomom a MSAA-t, akkoris ugyanezek az értékek, de koppra ugyanaz.
Nem hinném h ennyit bír a kártyám. ráadásul a FAN:-1%-ot mutatott... nah szóval. melyik részéhez vagyok tökhülye a dolgoknak?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz pmheros #9194 üzenetére
és valóban pedig én ezt már próbáltam.... mind1 most 100 megával szedi az anyagot le róla, enablednél meg a 40mega is ritka volt. thx for the information
az íírás is 92, és 85 között ugrál pedig ez sima hdd 5400as ráadásul csak...
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz metalbambi #9155 üzenetére
Fogalmazni majd a hétvégén megtanulok
Csak említeni kellett az anyóst...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9153 üzenetére
volt 1 kis dell netbookja bnőmnek. megadta magát a vinyó, de az anyja ritka idegesítő tud lenni, uhogy inkább bevitettem vele h ne engem baszogasson -.-... (már ennyi elég is volt h felboruljon a chi-m )
rásóztak 17900ftért 1db 500gigás vinyót, amit doboz nélkül hoztak ki a hátsó kis raktárukból...
A vinyó működött, de 14nap üzemidő volt benne...
visszamentem vele h ha dupla áron adnak 1 kib@szottt vinyót, akkor legalább újat adjanak, ne 1 használt szart amit más is visszavitt nekik, és ne új áron!
ott kaffogtak, meg csapkolódtak, hogy azt tesztelték biztos a gyártók, és pont 1 tesztdarabot fogott ki...
én meg mondtam h a 80 éves mariska nénit lehet etetni, engem nem ^^
Amit beletettek újat, nem ismerte fel a gép. mivel természetesen az aksi árán felül szervízelési díjat is számoltak fel neki, az visszakértem, és mondtam nekik h tessék feldobni rá 1 tesztverziós windows-t (kötkedés és hiány elkerülése érdekében pendriveon készítettem 1 install sticket)
ergó hihetetlen butának nézik az embert, lekezelőek ha nem mutatsz kellő szakmai tudást, és még amellett h lehúznak elég durván, át is akarnak b@szni...
Vigyázni kell velük, amit 1 ennyire "színvonalas" cégnél már nem fordulhatna elő!
Én ezért vagyok hadilábon velük. És persze hozzáteszem, h Neandervölgyi állal felfegyverkezett kedves eladó, olyan szakmai butaságokat mondott, h a kollégái sem bírták azt nézni hogy milyen butaságokat beszél...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9151 üzenetére
én megvettem az Y50em neten laptopszalontól. másik boltból megvettem a hyper-x furry ssd-t, és szó nélkül kicserélték. a gépemben amúgy fóliázva volt a vinyó, de szikével kva egyszerűen lekaszabolta róla a tag... és már dobta is bele az ssd-t! ráadásul annyira örült h végre boncolhat Y50et, h ingyen kicserélte
Az volt az első kellemes csalódásom a laptopszalonnal (azóta sem fordult elő)Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9125 üzenetére
Mérnökinfurmatikus hallgatónak kelleni fog az erős proci
Bár én is odaírtam h gondolkozzon el az i7es Y50-en
Multizáshoz nem árt ma már a 4 mag
És gondolom ha ilyen kategóriájú gépet vesz, akkor nem CS 1.6on tolja majdFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz ferenc113 #9121 üzenetére
Hali! Szerintem választhatod az erősebb procit, az y510p súlya alatt nem fog leszakadni a kezed még
csak ne ölben használd hamar tükörtojás sütnél akkorHogy miért? Közel azonos vga teljesítmény... gtx 860m vs gt 750m sli...
Proci erősebb, ennek te valszeg a hasznát fogod venni akkor
Bár nehezebb, és a hűtése is gyengébb, és többet is eszik, ráadásul kifutó termék, és sok gond van a sli vga-val, én az i7et ajánlom neked...
(bár mindenképpen meggondolnám h sajnálom-e azt az extra lóvét az i7-es Y50re)[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
Az Y510p azért jóval több anyagból készült, testesebb gép bnőmnek van az, i7-el, és sli kártyával... de őszintén megmondom, h lövésem sincs az ő gépe milyen meleg szokott lenni (ugyanilyen hűtőpaddal)
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9103 üzenetére
neeeem az enyém csak 1 snassz alulap 3 ventivel amit oda raksz ahova akarod kialakítás miatt meg cipelhető vele a laptop, de az más kérdés... még usb csatlakozó is csak 1 van rajta
nekem viszont a szerelhetősége és a praktikussága volt az első, ahhoz meg ennél nem tudok jobbat (az én igényeimhez mérten)
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
Hát nemtudom, h nekem különleges példány jutott-e, de nekem kajak eddig max 60 fokos volt a gép (i7es Y50). Pedig minden új cuccot leszedek, maxon játszok vele kb 1 órát (tovább nem köti le az érdeklődésem)...
Vagy ennyire sokat számít a jó laptophűtő?Valamint, én komolyan nem értem az Asus mániát :/ külsőre még jobban is néz ki szerintem az Y50, külső vinyóval orvosolva van az 1 vinyó hely, és ugyanazt tudja... Nekem a G551 nem tetszik, és most jöhet a leszólás érte
-
metalbambi
tag
Ti melyik progival méritek a hőmérsékletet?
Melyik adja a legtöbb infót?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8989 üzenetére
Én is morgolódom miatta :/ de bekapcsoltam, had legyen jobb a lelkiismeretemnek, h nem bassza szét az aksit. Bár nem békülök ki azzal, h szoftveresen megmondja az aksinak, h. "hé komám! te ottan te szíjjá kraftot magadba, mert megfájdul a pocid tőle idővel..."
tudtommal nincs benne semmi ami megakadályozza ilyenkor az aksi és a hálózat kapcsolatát...
És így eléggé parasztvakítás gyanús a dolog:/Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz rennie95 #8833 üzenetére
Ha m2est veszel, megmarad az ultrabay ha esetleg bővítenéd a gépet én tuti erre gondolnék amilyen fanatikus vagyok
Viszont megkérném a kedves Y50 tulajokat, hogy írják le mik a tapasztalataik a wifivel... Milyen adatátviteli sebességet csekkoltak vele eddig
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
Gyakorlatban mik a tapasztalataitok az Y50 Wifijével?
Mekkora sebességet bír? a 250es digit bírni fogja?
elméletileg 433mb/sec-et ír...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8656 üzenetére
Nekem nem kellene... Az Y510p-ről azért hallani ennyi rosszat, mert sokkal többen veszik mint az asust, így logikusan arányosan több a bejelentett hibás darab, és az elégedetlen vásárló
Minőségileg lehet! (nem biztos) hogy összeszerelésileg gyengébb, de én nem tudom fikázni az Y50emet.Ugyanakkor biztos vagyok benne, h 1 hónap múlva már fogok benne találni valamit ami nem tetszik
De ezt bzton ki merem állítani az Asusról isFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz zsombor22 #8631 üzenetére
Szia!
Kérlek ne kövess el eretnekséget!
Az U szériás procik gyengék, valamint a gt 840m elég filmezni, stb, esetleg még a battlefieldhez is (multihoz ennél akkor is erősebb proci kell) az R5 230m ennyi pénzért meg kidobott pénz
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy valami 1-2 hónapos csodát veszek ennyiért...
mert sokat kapni már sokkal jobbat is 210ért!
Ha mindenképpen újat szeretnél, akkor az első legyen!
A második régebbi játékokat és újakat max közepesen elvinne,
a harmadik meg a régi játékokat és full hd filmeket pártolja...Szíved joga, de csak megerősítéseket fogsz kapni erről
-
metalbambi
tag
Bocsi hogy a harmadik hozzászólásom sorban, de privátban kérdezték, és gondoltam ez mindenkinek érdekesebb:
Igen, volt a hdd-n fólia. de az üzletben is nemes egyszerűséggel levágták, és nem raktak rá újat. A bővítésről sem kaptam semmmiféle írásos hitelesítést, ergo szerintem simán otthon is szerelhető!Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
Ééés nagy meglepetésemre: Vissza kell szívnom mindent amit a Laptopszalonról mondtam...
Az eladó úgy örült mint 1 kisgyerek h boncolhatja a gépem, nem látott még Y50et belülről, és semmi extra költséget nem kért... rendesek voltak, és nagyon segítőkészek is!
Úgy látszik csak eladáskor nem tudnak viselkedni, biztos megundorodtak a sok "csak nézelődöm" vevőtől...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz marilllyo #8597 üzenetére
Ma végre belerakattam a gépbe a hyper-x fury-t, és az extra memóriát
Had ne mondjam mennyire hálás lett a gépem
1 kérdés: a gépen bal oldalt van a 2db usb 3 és jobb oldalt az always on usb 2?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Cyber_Bird #8586 üzenetére
Csajom Y510p gépe 6 nap után defektes lett, és 4 hetet pihent szervízben... de más ismerősöm y510pje hibátlan
-
metalbambi
tag
-
metalbambi
tag
válasz szabyka95 #8533 üzenetére
Mindenki szerint más... nekem pl tökéletesen megfelel ez a fhd, de sokan 5 centiről nézik a kijelzőt és ips ill. Uhd-t akarnak, ezért leszólják
Ami engem pl jobban zavar, az a beépített aksi!
300kilóért....
Èrtem h gyönyörű gép, de szerintem a beépített, ráadásul 4 cellás aksi egyenlő az eretnekséggelFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest