- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taptaq
aktív tag
Vásároltam a telefonhoz az ebayről, pár száz forintért egy bluetooth távirányítót (selfie).Persze nem olvastam végig figyelmesen az apró betűs részt, hogy csak iPhone, LG, Samsung kompatibilis a cucc. Gondolom nem is kell nektek mondani, még csak párosítani sem lehet a Lenovo A536-al.
Utolsó ötlettől vezérelve feltettem egy android 4.4.4 alapokon nyugvó custom romot http://www.needrom.com/download/samsung-galaxy-4/.
Mivel KitKat, nincs bug, a "selfie" távirányítót simán felismeri és a megfelelő programmal a Camera360-al együtt is dolgoznak. Próbáltam az originál romban a system/build.prop fájlt szerkeszteni, átirkáltam a a Lenovo neveket Samsungra, hiba ezután sem volt, de ezzel a kis kütyüvel továbbra sem tudtam párosítani, csak akkor miután feltettem ezt a samu custom romot.
Lehetséges lenne, ezt az RR romot úgy módosítani, hogy pl. Samsung Galaxy A7 legyen a neve és persze ez a kis "selfie" távirányító is működjön vele?Lőttem pár fotót ezzel a rommal és nem kicsit leesett az állam a minőség miatt.
Hozzám képest sikerültek a fotók szerintem túlságosan is jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Asztrofotózás
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged