- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimike
tag
Sziasztok!
Van egy fél éves lenovo ideapadom, ami pár hete kiírta, hogy valami hiba van a vincseszterrel. Lementegettem róla mindent, majd hívtam a szervizet, online letesztelték a merevlemezt, majd jöttek is érte másnap. Neten szépen lehetett követni épp merre jár a gép, aztán mikor már egy hete ugyanott volt felhívtam őket hogy mégis mi van, mert nekem munkaeszköz és már nagyon kéne, akkor azt mondták, hogy ez nem garanciális hiba. Szerintük leejtettem a gépet, látszik az lcd-n is, meg van repedve, valami kábel is elszakadtés a leejtés miatt hibásodott meg, fizessek 45e ft-ot és megjavítják. Hát majdnem kiesett a telefon a kezemből, először szóhoz se jutottam, azt hittem más gépről beszélnek. Mikor elvitték a vincseszteren kívül semmi baja nem volt! A futárnak is úgy adtam oda, hogy jobban be volt csomagolva, mint ahogy átvettem a boltban, dupla doboz, hungarocell, fóliák...
A call centeres meg mintha nem is értette volna mit mondok, csak ugyanazt hajtogatta 10 percen keresztül, hogy nem garanciális, fizessek. Megmondtam neki, hogy azonnal csomagolják össze a gépet és küldjék vissza.
NA most ilyenkor mi van? Tuti nem ejtettem le a gépet, még a házból se vittem ki és most rámfogják, hogy én tettem tönkre? Mégis milyen szerviz az ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni?
Ha ezt tudom előre, akkor kicserélem magamnak, és nem várok 2 hetet a semmire. De nagyon bosszant a dolog, nem azért vettem garanciás gépet, hogy még én fizessek a javításért. Ja és arra is kíváncsi lennék, hogy mégis mikor akartak szólni, ha nem hívom fel őket. -
mimike
tag
hali
Most vettünk egy lenovo r51e-t. A windowst már feltettük, de hogyan tovább?
Pl netet hogy varázsoljak rá?
És az IBM acces gomb hogy működik, mert hiába nyomkodom nem történik semmi.
Kérem segítsen vki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest