- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Sequadon #3734 üzenetére
A Win. XP. telepítője látja a rejtett partíciót, ami kb. 4-5GB-os lehet. Ezzel megpróbálhatod törölni. Szerintem menni fog
Én nem foglalkoztam vele, inkább meghagytam a biztonság kedvéért. 160GB-os vinyóból nem veszek észre -5GB-ot.A Vista telepítője valóban nem látja a rejtett partíciót...ezt én is észrevettem.
-
buherka
addikt
válasz
Sequadon #3730 üzenetére
Minek rakod vissza a gyárilag telepített Vista-t...tele van felesleges időkorlátos idióta programokkal, amik lassítják a gépet
Túrtd le a partíciót és rakjál fel egy 30 napos magyar Vista-t, telepítésnél add meg a serial-t, ami a matricán van.
Amikor feltelepült a Vista, még 30 napos lesz, de serial alapján generál neked egy titkos kódot, amit bediktálsz telefonon, amire ismét kapsz egy kódot...amivel jogtisztává és véglegessé tudod tenni az OP. rendszered.
Én ezt csináltam és bevállt. -
Sequadon
tag
válasz
Sequadon #3726 üzenetére
Senkinek sincs ötlete?
Nem szeretném 1 hiányzó fájl miatt legyalulni a jogtiszta Vistám. Külföldi fórumokon is olvastam, de ott arról írnak, h Recovery Mediáról (DVD) való visszaírásnél jelentkezik ez a probléma. A rejtett partíciót nem piszkáltam, nem is nagyon tudom. Már kb 10 progival néztem, és amit eddíg ki tudtam deríteni róla, h létezik, ismeretlen fájlrendszerű, és a mérete. Hogyan tudom megnézni a tartalmát? Milyen progival? Ha már tudok matatni benne, akkor látom h télleg hiányzik e a fájl, és akkor talán vissza lehet írni oda. Vagy egyáltalán nem lehet ilyen mélységekben piszkálni a rejtett partíciót? Bármi ötlet jöhet.
PLZ Help me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged