Hirdetés
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz fireman123 #8322 üzenetére
Igen, az "AH" tipus a szalcsiszolt, nem a gagyibb hatasu muanyag fajta. Nekem is ilyen van, jo az anyaghasznalata, de majd mas is megerosit.
-
AMD Power
titán
válasz fireman123 #8322 üzenetére
Az I3 nem ér annyival többet.
-
dave0825
őstag
válasz fireman123 #8345 üzenetére
értem, köszi szépen a választ!
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
sch_a
addikt
válasz fireman123 #8384 üzenetére
Van benne.
-
sch_a
addikt
válasz fireman123 #8392 üzenetére
Jobb klikk rá, tulajdonságok, részletek, kikeresed a hardverazonosítóját és google.
-
Impressa
őstag
válasz fireman123 #8400 üzenetére
Szia!
Volt akinek a segédprogram újra telepítésével megoldódott, volt akinek nem. És nem is tudodm azóta született-e rá megoldás valakinél.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
myke01
senior tag
válasz fireman123 #8400 üzenetére
Nàlam ès AMD ... kollegànàl ugyanez a szitu .Mèg nem jöttem rà a megoldàsra. Ha valaki tudja , ne tartsa magàban!
-
DonMaster
addikt
válasz fireman123 #9140 üzenetére
keresd Borote -t ö sokat tud ebben a témában segiteni ,
én ugy tudom , hogy igen és laptopszalonnál már most is szervizelik elvileg weblap szeirnt meg reklámok szerint az idepadokat nem kell most sem vissza küldeni,Domike84
reisntall segit csak akár csak a lem-et ha az nem akor teljes reinstall kel hoyg menjen, nekem jol megy msot.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
szekra
addikt
Ez engem is erdekelne! Ha megtudsz vmit dobnal egy privit legyszi?
-
BobMaster
senior tag
Én úgy tudom, hogy van arra szándék, hogy visszakerüljön, de ha így is lesz, biztos nem lesz a Laptopszalon kizárólagos.
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
sch_a
addikt
válasz fireman123 #10164 üzenetére
Megfordítod a gépet és megnézed a matricát.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz fireman123 #10166 üzenetére
Nem vagy egyedül. Amúgy ha G580AH, akkor 20150/2189.
The glass is already broken.
-
newwave0507
aktív tag
válasz fireman123 #10758 üzenetére
Szia !
Igen , szerintem próbáld meg külső wifi-vel . Mondjuk én anno még géphez használtam kicsit.., laptophoz csak annyira amíg feltettem a drivert . Ezt a típust használtam pontosan ->
TP-LINK "WN-322G"
, egy próbát biztosan megér ! A szervizt is meg kellene próbálni, veszteni valód nagyon nincsen vele.
Üdv,
Attila.Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
426os
őstag
válasz fireman123 #10767 üzenetére
Hát én eddig még csak negatív tapasztalatokkal találkoztam, pozitívval nem.
Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy többnyire csak a negatív dolgoknak van visszhangja, úgyhogy a fene tudja valójában mi a helyzet. Én minden esetre többszörösen biztosítanám magam, ha gariztatni kellene a gépem..
-
aizen92
addikt
válasz fireman123 #10767 üzenetére
obmeg. Telemax-hoz megy??? Killme. Ezt nem tudtam....
Akkor inkább tényleg lengyelo-ba vitetném és várnék rá 1-2 heteket ...."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
426os
őstag
válasz fireman123 #10771 üzenetére
Azért ez nem törvényszerű dolog, azt tegyük hozzá. Mármint, hogy szétbarmolják a gépet. De mivel történt már ilyen (még a lengyelországi szerviz is csinált ilyet, lsd. homáron), így nem árt az óvatosság. Nyilván emellett rengeteg javítást elvégeznek korrekt módon, csak azoknak nincs visszhangja, mert egy elégedett ember ritkán kezd ódákat zengeni, egy csalódott viszont annál inkább hangot ad a véleményének.
.
-
426os
őstag
válasz fireman123 #10778 üzenetére
Ez sajnos igaz. Neked kell mérlegelni, attól függően hogy milyen környezetben használod a gépet.
.
-
sony309
őstag
válasz fireman123 #10806 üzenetére
Köszönöm!
De én elég sokat cipelem a lakásban és ki a teraszra is, nekem nem megoldás!
Ha asztalon lenne, akkor engem sem érdekelne, sőt lehet a gép és a vevő közé tenni egy USB hosszabbítót, akkor még annyira sem zavaró!
Mint írtam, a gyári wi-fi vevővel most is van 50/50 Mbps sebességem, Neked nagyon lassú volt, lépned kellett!S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz fireman123 #10951 üzenetére
Igen, ezt már kitárgyaltuk anno!
Én több USB-s wifi vevőt kipróbáltam és egyik sem tudta az 50/50 Mbps sebességet!
Most ezzel a driverrel tudja ezt a sebességet és nem is dobja el!Szóval csak óvatosan az USB-s vevőkkel!
Ha vesz valaki, akkor csak olyan helyről, ahol visszaveszik, ha nem jön be mégsem!S3x, hifi & rock and roll
-
szekra
addikt
válasz fireman123 #11256 üzenetére
Volt már ott gariba 2x is, semmi baj nem volt velük. Azt hittem más változott.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz fireman123 #11258 üzenetére
Hat inkabb elkuldom szakszervizbe mint itthon szarakodjak vele, vagy kifizessek egy halom penzt mas szerviznek
-
426os
őstag
válasz fireman123 #11296 üzenetére
Ez ilyen sajnos. Eleve a support-ot nem lehet elérni telefonon, csakis e-mailben és nem is túl segítőkészek. A Magyar piac meg nem akkora, hogy ez túl nagy problémát jelentsen nekik. Szomorú, mert ár/érték/minőség tekintetében elég jól állnak a gépeik, de ha valami bekrepál, akkor lehet velük szívni rendesen.
.
-
bul07
nagyúr
válasz fireman123 #11296 üzenetére
Le se tolja szerintem a Lenovo , olyan kicsi piac vagyunk
Céges pályázatos vásárlásnál meg nem szempont a szerviz(csak az hogy mennyi meg döntéshozó zsebébe )Amúgy más gyártónál se jobb a helyzet
Volt most nálam egy Asus mert a zsanérja megszorult és feszítette és repesztette a burkolatot
Rákerestem hogy könnyű e szétszedni és mit is kellene csinálni
Utánaolvasva 2011-12-ben sokat eladtak és garanciálisan nem akarták javítani, volt akinek fél év használat után jött elő, másoknak meg később , lehet rá mondani hogy széria hiba volt
Most annyit tudtam tenni hogy kerestem egy szervizt ami felső burkolattal együtt cserélni a zsanért 10e Ft+szerelés csakhogy akkor nem csinálja ha törött az alsó része mert nem ragasztanak az alsó részt is meg kell venni a kettő együtt 22e + szerelés és persze el is kell Bp-re juttatni 2x2500Ft +áfa a futár[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz fireman123 #11299 üzenetére
Miért nem cseréled magad??
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz fireman123 #11301 üzenetére
Ahogy nézem a G580-ast nem ördöngösség szétszedni , két csavart kell eltávolítani majd lefele meghúzni a burkolatot
Mielőtt megrendeled szed szét és nézd meg hogy milyen van benne , meg akkor már talán tehetsz egy próbát azzal is hogy megcseréled a két vezetéket
Itt egy videó róla, modult kiszedni a meg a két csavar kitekerésével lehet majd kicsúsztatni[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz fireman123 #11303 üzenetére
Csak azt vedd figyelembe, hogy az esetleges bios-lock miatt nem biztos, hogy bármilyen kártya menne a gépben.Aprón látok most két Lenovo gépbe való kártyát is, azokkal tennék egy próbát a helyedben (hátha benne van az eladó, hogy kipróbáld vásárlás előtt).
.
-
Misi1980
senior tag
válasz fireman123 #11425 üzenetére
Szerinted ez a nano usb nem jó?Közel vagyok a ruterhez 3-4m-re fal sincs és csak itthon használom a gépet
-
Misi1980
senior tag
válasz fireman123 #11430 üzenetére
Nekem meg ezt ajánlották.Ezen a wifin kívül semmi problémám nincs a géppel.Ha egyszer megoldódik tökéletes lesz nekem.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz fireman123 #12362 üzenetére
Szia!
Első körben kapcsold ki a lenovo utility managert, vagy mi a neve, tudod amivel a módokat állítod.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #12365 üzenetére
Az azonnal induló programokból kivettem, próbálkoztam a Revo Uninstaller és a Total Uninstall progikkal is eltávolítani, viszont ezek nem látják ezt a progit.
Most nem fut a power management (csak rajta van a gépen) és mégsem lehet tölteni az akkut .....a továbbra is érzékeli esetleg az utángyártott akkut? -
fireman123
őstag
válasz fireman123 #12366 üzenetére
Sikerült teljesen leszedni a lenovo power (energy) management progit, de sajnos most sem tölti az utángyártott akkut (a laptop felém lévő élénél villog a sárga led) .....tehát nem ez a progi érzékelte, hogy nem gyári akku, hanem valami más ....valakinek esetleg ötlete, hogy miképpen lehetne egy utángyártott akkut használni, kikerülni ezt a védelmet?????
-
őstag
válasz fireman123 #12370 üzenetére
Ha lekapcsolod a gépet, akkor sem tölti?
-
őstag
válasz fireman123 #12372 üzenetére
Régen vettem egy utángyártott Toshiba akkumulátort, szóval márkától független, nem garantált, hogy menni fog, pedig vadi újonnan vettem. Ha teheted még, küldd vissza azonnal.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest