- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyy
tag
A saját telepítője nem szereti felrakni win7-re a vista drivert.
Ha kicsomagoltad a drivers mappába, lesz ott egy vista mappa.
Eszközkezelőben illesztőprogram frissítése, saját lemez és tallozd be a vista mappában lévő inf fájlt.
Rögtön lesz analógMellékesen: Azért a lenovo ezt megoldhatná végre.
Hopp, bocsi. Rossz helyre ment: (#6589) medium84 neked szól
-
rizso
addikt
Én arra gondoltam, hogy az alja jobban felmelegszik annak "köszönhetően", hogy alulra is fújja a meleg levegőt...Szóval ha már veszel hűtőt, akkor én olyat ajánlanék, amit ölben/ágyban is tudsz (legalább passzívan) használni anélkül, hogy a venti sérülhetne (lehet, hogy az L1 is ilyen, nézd meg).
-
rizso
addikt
Elvileg jó. Alul ha jól emlékszem elég sok helyen szívta be a levegőt, és annyira nem is szélén, szóval a 16cm-es venti is elég lehet. A forró levegő nem csak bal oldalon távozott, hanem lefelé is volt neki egy szellőző rés - azt ne takard majd le...
Amúgy nem vetted észre, hogy a gép alja viszonylag meleg? Engem meglepetett annak idején, hogy kikapcsolás után mikor raktam a táskába a gépet, mennyire meleg volt az alja...
-
Naras
őstag
Fennt kell lennie mindegyik Drivernek rendesen (érdemes a Lenovo honlapról szedni őket), plusz asszem van ennek valami vezérlője is, ha minden fenn van, akkor működnie kell a jobb elől található kis pöcöknek is, illetve szoftveresen is a Windows - ból.
Én egyébként a Lenovo honlapján található VGA driverrel használom, olt fennt az ATI oldaláról töltött is, de valahogy úgy tűnik, a Lenovo - s jobb... bár lehet, hogy csak érzéki csalódás... illetve volt olyan, ami meg fel sem ismerte a videókarit -
rizso
addikt
Töröld. A VerFace egy "arcfelismerő" szoftver, ami pl. induláskor azonosítja az előtte ülőt, és azzal beléptet. Hasonló, mint egy ujjlenyomatolvasó. Első indításkor meg kell adnod neki pár arcmintát, és azok alapján fog felismerni a későbbiekben. Ha jól tudom (nem használom ezt), akkor több felhasználót is meg tudsz adni neki, illetve egy biztonsági jelszó is van, ha nem ismerne fel (mondjuk nagyon rossz fényviszonyok között).
-
nightmare13
őstag
Akkor meg baszki, mi volt ez a kockás szöveg gazdinfó terén? XD Amúgy nyugi, én is sokat szoktam tolni, de soha nem volt abnormális a hőmérséklet. (Notinál proci 70-80 környékén, meg a gpu 90-100 környékén nem ritka teljes terhelés alatt, szóval játékban ennél kevésbé terhelt)
Ami tetszik a géppel kapcsolatban,hogy az iponos tesztben kiemelték, hogy hangos, én ebből ma még semmi nem tapasztaltam, pedig játszottam WoT-t is, meg Mass Effectet is
-
rizso
addikt
Dehogynem, rengeteg van, de szerintem 1500Ft-nál egyiknél sem lesz olcsóbb a kiszállítás, és akkor szerintem még keveset is mondtam - általában olyan 2000-2500Ft a szállítás. Ha személyesen veszed át a gépet a laptopszalonnál, akkor nézz el a compugroup-hoz (két boltjuk is van Pécsen), ők egész jók árban, megbízhatóak (több dolgot is vettem már tőlük), és elég sok cuccuk van készleten
-
rizso
addikt
Hát hogy a fenébe ne
Mondjuk ha hálózatról használod, akkor tök mindegy (bár az Intel HD Graphics kevesebbet fogyaszt). Én az Y570-et is úgy használom, hogy csak játékokhoz és komolyabb grafikus teljesítményt igénylő feladatokhoz kapcsolom át a GT555m-et, minden egyébre tökéletes az Intel HD 3000...
-
rizso
addikt
Persze, annak idején az Y560-nál is váltogattam. Játékokhoz az 5730-at használtam, kb. minden másra pedig az Intelt. Annyi, hogy pár másodperces villogás lesz az átkapcsoláskor - ami mondjuk a jelenlegi Optimusos Y570-nél nincs. De legalább az Y560-nál volt egy külön vga-kapcsoló, így nem kellett asztalon jobb klikk - switchable graphics, stbstb, hanem elhúztad a kapcsolót, és nyomtál neki egy okét (acereknél pl. nem volt külön kapcsoló, ott kattintgatni kellett).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged