- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokolade
tag
Ötletek amit én csinálnék:
Ricoh driver/program UNINSTALL
"ÚJ" Ricoh driver INSTALL
--------------------------------------------------------------------------------------Esetleg ha ezek után sem megy, akkor:
- Ricoh driver UNINSTALL
- kártyát berakni az olvasóba, hátha magától felismeri és telepíti...
- Esetleg utána Ricoh driver install...MINDEN INSTALL/UNINSTALL után persze újraindítások...
-
facianegra
csendes tag
-
Laca0
addikt
az 5. kékhalál után abbahagytam a próbálgatást....
Addig nem volt gond, amíg be nem írtam a modemhez az inicializáló scriptet. Utána viszont már akkor is kékhalálozott tárcsázáskor, amikor már kitöröltem onnan.
A Témobil ügyfélszolgálatával vagy fél órát voltam vonalban. Elvileg működnie kellene, de a Lenovo-t nem ismerik.
Most várom a Nokia válaszát, hogy hátha tudnak megoldást. -
Laca0
addikt
Én meg N73-al próbálkozom és magenta a szolgáltatóm.
Milyen beállítások kellenek a dial-up-hoz? Normál bluetooth modemet nekem is tesz be, de ott ki van töltve a tárcsázandó szám. Kicsit megszoktam már, hogy a PCSuite mindent beállít helyettem...
A hálózatot automatikusan választja a telefon? GPRS, EDGE, 3G -
effb
csendes tag
Itt próbáltad már (automata driver letöltés és telepítés)?[link]
Itt biztosan a legújabb drivert ajánlja fel a rendszer.
Amikor én próbáltam felrakosgatni a drivereket, akkor volt némi bibim nekem is, de aztán a support oldalról automata elindítottam, mindent szépen megkeresett és ferakott magának.....még BIOS-t is frissített...egy próbát megérne szerintem, ha még nem próbáltad volna.... -
Lenovo
tag
''És az mitől lehet, ha egyáltalán nem jelenik meg kép a TV-n, és a grafikai beállításoknál sincs más, csak noteszgép-megjelenítő. Gyakorlatilag nem érzékeli a TV-t? Mi kellene hozzá?''
Ez egyértelműnek látszik, rossz a kábeled. Milyen csatlakozója van a tévédnek? Milyen kábeled van? -
Lenovo
tag
''Kékfog és wlan együttesére csak egy ötlet: ugye a hardveres kapcsoló együtt tiltja/engedélyezi a kettőt, de a wlan-t lehet szoftveresen is kapcsolni. Persze lehet, hogy így is egyszerre kapcsolja őket (Radio off/on). Este utánnanézek, ha valakit érdekel.''
A fizikai kapcsoló újabban előírás, hogy tiltott helyeken (kórház, repülőgép, stb.) fizikailag is kikapcsolható legyen a wireless. A WLAN-t az Fn-F5-tel lehet ki-bekapcsolni, természetesen, ha a mechanikus kapcsoló be van kapcsolva. A Bluetooth-t a Bluetooth-Adwanced Configuration-Hardware menüben lehet letiltani (és engedélyezni). Esetleg a Windows eszközkezelőjében. -
Lenovo
tag
''Ez stimt, nem is nyúltam a rejtetthez, nekem evidens volt, hogy azt nem lehet a R&R-vel lementeni.''
De ha valaha szükséged lesz a ''gyári'' állapot visszaállítására, akkor a szükségeslemezek csak a ''Create Recoveri Media'' progival készíthetőek el.
''Pedig valahol ezt olvastam, ilyen társított be/ki meneteket.''
Nem félreértetted, félrevezető az infó.Igaz is, meg nem is. Természetesen ezeknek a ki-bemeneteknek az érzékenysége elég tág határok között mozog, ezért lehet fejhallgatónak, meg line-out-nak is használni (legfeljebb csökkented a hangerőszabályozóval a kimenő jel szintjét). A mikrofon/line-in már rázósabb, de valamennyi tűrés itt is van és esetleg marad a jó öreg elektronika egy ellenállásosztóval ... A windows hangerő szabályozóban,a speciális beállításokban van egy mikrofon erősítését szabályozó opció, ezzel lehet csökkenteni a bemenet érzékenységét, de azért még nem lesz teljesen szabványos.
-
Lenovo
tag
faby
''Természetesen a Rescue&Recovery megvolt, bármikor vissza lehet rakni a gyári állapotot, csak ott baltáztam el, hogy CD-ket pakolgattam bele, így lett 1+5 lemez.''
Vigyázz! Ha a mentést a Rescue & Recovery-vel csináltad, akkor az a gyári visszaállító image-et nem mentette le! Az R&R csak az aktuális ''munka'' partíció adatait menti, a rejtett területet nem!! Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket:
[link]
''Viszont 1 kérdés: mi dönti el, hogy az így jelölt be/kimenet mit csinál éppen: fejhalgató/line-out és mikrofon/line-in? Lehet ezt valahol konfigolni, vagy a rádugott eszköz alapján automatice választ? A jelszintek ugye közelsem azonosak.''
A válasz egyszerűbb, mint gondolnád. A mikrofon az csak mikrofon bemenet (nagyobb jelek túlvezérlik), a fejhallgató pedig ''csak'' fejhallgató kimenet, ami nem azt jelenti, hogy egy külső erősítőre ne lehetne rákötni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged