Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
válasz
Yodafon #3459 üzenetére
küszöbb hőmérsékletek vannak:
42 alatt kikapcsol teljesen
42<x<51 1fokozat
51 2esfokotzaté
61 3fokozatba kapcsol
aztán van még 1 vagy 2fokozat de ahogy 75-80fok felé megy kiakad a szabályzó. és állandóan 0fok írodik be, valami a szabályzó progin nem müxik jól,bár ezt a hőfokot nem valószinű hogy eléri(bár én összehoztam).
nekem most 66foknál kapcsol be 1es fokozatba és 62fokig hűti vissza.
-
válasz
Yodafon #3461 üzenetére
Lassan kezdek félni, hogy ebben a típusban nem lesz webcam, pedig az általam megkérdezett pécsi boltban lévő típusban állítólag van...). Van Symbianos telóm (N82), viszont valami eszméletlen tré ez a moibiola, mert úgy rendesen szaggat áz ávitel (80%-on próbáltam). Oh, és az előző hosszászólásban rosszul írtam a mag nevét, nem Mermom, hanem Merom. Most vettem észre, bocsi. Tehát webcam nincs, de mikrofon van. Érdekes...
-
válasz
Yodafon #3459 üzenetére
Pár kérdésre tudok válaszolni, és párakt kérdezek is.
1 a Dual Core egy butított Core2Duo, ez a cache (a CPU beépített gyorsítótárja) méretében mutatkozik meg, és az FSB (Front Side Bus, a CPU ilyen sebességgel kommunikál az északi híddal), a Core2Duo-k 667MHz-n kommunkálnak, a Dual Core ezzel szemben 533MHz-n nyomja, a Core2Duo-kban a Cache mérete 2-4-6MB (típustól fűggően), a Dual Core pedig 1MB (asszem van 2 megás is)-vel rendelkezik. A Core 2 Duo leginkább a cahce mérete miatt gyorsabb. Viszont a Dula Core jóval erősebb mint az azonos sebességű Celeron M (pedig azis 533MHz, 1MB cache és Merom magos), ez pedig a Dual, vagyis kétmagos felépítésében keresendő.
2. igen, de nem a lapkészlet számít, hanem a foglalat. Az álatlad említett proci (mivel Mermom magos, ez is kapcsolat a Core2Duo-val) Socket P foglalatú, erre kell figyelni (a deszka támogatni fogja).
3.Igen, azt jelenti.
6. menne rajta, de LOW beállításokkal (800x600 körül, vagy max 1024x768) (vagy mediumon, de konzolban meg kell kcsiit buherálni)
venti 50C-nél kapcsol be, de állítólag BIOS frissítés után már 60-nál (illetve a Notebook Hardware Control progival ez is szabályozható)
Kérdéseim. Hol vetted, és van-e benne webkamera?
spyduck : Ha már megjavult a neted, elküldöd a képeket? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest