- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
hali
Végül is meg lett véve egy TY0B9HL
Csak egy pixelhiba van de az majdnem középen és piros de alig lehet észrevenni (hugomnak úgy kellet magmutatni)
De amúgy király, majdnem jobb mint az enyém (videjókari), de hugom úgyse játszik
A fényes kijelzőt még szokni kell. Verőfélyes napsütésben áááá, de ha besötétedik vagy behúzom a sötétítőt akkor ötször jobb mint az enyém.
Tapipad ok, a billentyűzeten még szoknom kell a kurzorvezérlő billentyűket, valahogy mindig leakar mászni róla a újam a pgup és pgdn ra. Olya mintha nem is a billentyűzet része lenne.
A formája az tetszik. Hugom azt mondta hogy nem mindegy melyik, mert úgyis mind kocka alakú. Hát ez ahol tudja ott görbít levág...
Hangja szinte nincs, de hűtés közben még kevesebb
A hangszórótól meg nem tudom mit vártak, ahoz képest ahogy elvan dugva a ''kicsike'' szól
Hóm: Eddig semmi bajom sincs vele (maradhat)
Előre telepített rusnyaságok: Hát a nagy része felesleges szerintem
A nortont alapba töröltem a Googlés vackokkal együtt, a picasát nem tudom mire használhatnám a gépen, A roxio pont az amit nem szeretek a új nero-kban, hogy minden az akar csinálni, windvd-s cuccok lehetnének újabbak is
A lenovós cuccok úgy is maradnak és ha netre engedem akkor frissíthetnek is
A rendszert már lementettem Create Recovery Media-val
De mielőtt felteszek rá dolgokat be szeretném állítani hogy nem mentsen mindet és amit el is ment azt is csak egyszer a titkos partíciójára (mondjuk a tempben és az ilyen helyeken lévő ideiglenes dolgokból az is baj ha egyszer elmenti a cuccot)
Tehát egy optimális beállítást keresek Rescue and Recovery-hez.
Az Exclude files pontban mit ne mentsen és az Specify files for single storage pontban
melyik mappákra állítsam hogy ne töbszörözze magát pl.: a Win a rejtett partíción
Ja és mikor visszaállít akkor mindent töröl a C-ről vagy csak a stabil állapotú rendszert rakja vissza
Egyszere ennyi
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- SkyShowtime
- One mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest