- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
RP'S Lair videóját néztem pont nem rég a témában. Sapphire Nitro+ 7900XT-m 100%-n hajtva lazán felszív 350W-t az alapján eddig úgy néz ki hogy egál a régi és új generáció fogyasztása szerintem az a +8W-t nem a világ vége.. Hőmérséklet már más lapra tartozik a 7900XT-m 80C°-s memória hőmérsékletet tud illetve 80-83C° Hot Spot-t ehhez képest a 9070XT úgy fűt mint anno a 115C°-s 5700XT Hot Spotja. Mindezt nekem az XT-m télen nyáron tudja Stock beállításokkal.
-
Speedy007
őstag
Ahogy nézegetem a tavalyi 7900 XT és az első szállítmányos előrendeléses 9070XT kis túlzással egy árban mennek pl. a zöld manónál. De az kemény HA-n nézegetve az árakat hogy közel új árban mennek a használt 7900 XT-k
-
Speedy007
őstag
Igen ezt írtam én is hogy az RTX 50XX széria natívan meg van lőve hókuszpókusz nélkül és erre céloztam hogy az AMD is így tesz ezek szerint.. Függetlenül attól hogy az idei év átmeneti év lesz az AMD-nek akkor is hatalmas ziccernek érzem hogy csak az alsó és közép kategóriára koncentrálnak és ki hadják a felső-középkategóriát. Ez akkor lesz igazán fájó ha jön majd a Super széria és arra már válaszuk nem lesz a vörösöknek..Míg tavaly az XTX felvette a kesztyűt még azzal is 4080-s szinten..
-
Speedy007
őstag
De ha jól értelmezem akkor az AMD akkor követni fogja a zöldeket abbahogy natívan alig lesznek erősebbek márha azok lesznek mint a tavalyi 7900XT(X). Nekem hiány érzetem van mióta az AMD nem akar pénisz méregetésbe kezdeni az NVIDIA-val oké nem csinálnak csúcs kártyát ami felveszik a kesztyűt márha tudja az aktuális riváliséval érthető okokból... De sokan igaz "nyögvevelősen" még tudnak költeni RTX XX80-s szériára mert az kevésbé kompromisszumos mint az RTX XX70-s széria.. AMD még ebbe se akar be szállni ezek szerint pedig lenne rá szerintem igény..
-
Speedy007
őstag
Magától értetendő szerintem, a videokártya gyártó akkor válal felelőséget ha mellékelt adapter esetén olvad le a csatlakozó a VGA-n és bizonyítható hogy azzal volt össze függésben nem azért olvasd le mert rosszul lett csatlakoztatva vagy feszült. Tápegység gyártó hasonló szisztéma. De ez csak az én látásmódom
-
Speedy007
őstag
-
Speedy007
őstag
Nem értem hogy ezt a szabványt miért kell erőltetni ha ennyire problémás.. Meg ha feszülésre eennyire érzékeny miért nem lehet olyan helyezni a táp csatlakozó ami esetén vertikális és hagyományos kártya elrendezés esetén nem kell attól tartani hogy bármelyik percben le olvadhat
-
Speedy007
őstag
válasz
Alogonomus #183 üzenetére
Úgy olvastam nem rég hogy azok az újdonságok amik az RX 90XX szériával jönnek nem lesznek vissza felé kompatibilisek.
-
Speedy007
őstag
Érdekes hogy újra megtörténik az amit az 5700 és az 5700XT esetén megtörtént. Hogy az 5700-ra fel lehetett tenni a az 5700XT BIOS-át és lett egy 5700XT teljesítményű 5700-s kártyád. Itt van a 9070-s ami ki van "herélve" és szoftveresen pár dolog tiltva rajta de ha meg lehet csinálni ugyanazt mint az 5700-s kártya esetén akkor lesz egy 9070-s kártyád ami helyjel közel tudja ugyanazt mint az XT.
De viszont vissza lépés hogy 20/24GB helyet 16GB a maximum memória méret ami már nagy felbontás esetén pl. 4k eléggé rezeg a léc ahogy látható az RTX 5070Ti/5080 széria estén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest