- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ggbuffon1897 #352 üzenetére
Az osszes 5070 tesztben elmondtak hogy holnap fogjak ertekelni ha vegre kiadhatjak az amd kari teszteket is.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
a videocardz szerint:
-
Kansas
addikt
válasz
Nem, akkor a bolti start van.
-
BaLee
addikt
válasz
ggbuffon1897 #331 üzenetére
Volt készlet Alzánál az 5xxx szériából, volt korábban kép is róla. 5-10db-ok voltak belőlük.
Scalperek behúzták hátha nyernek rajtuk pár 10k-t. -
válasz
ggbuffon1897 #118 üzenetére
Mégis mitől lenne tragédia a 7800XT Nitro szerinted? Nekem ez van, és az égvilágon semmi bajom nincs vele, hangját még sosem hallottam.
Szerk.: Ja látom, később más is kérdezte ezt, és megválaszoltad. Sajnálom, hogy rossz példányt fogtál ki (nem hallottam még ilyenről).
-
válasz
ggbuffon1897 #143 üzenetére
Egyszerű a válasz, a market share növeléssel szemben prioritást élvez a egy adott termék szérián megcélzott minimum revenue és margin. Főleg, hogy ha a teljes volume-ot így is elviszik (mivel mondjuk vannak profitábilisebb termékeid amire a lefoglalható gyártókapacitást szánod).
El kell fogadni, hogy egyik gyártónak sem a gaming szegmens az elsődleges.
-
Sinesol
veterán
válasz
ggbuffon1897 #143 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy nagyon nem tud lemenni az AMD árban, mert drága a gyártás, fejlesztési költség és bagóért esetleg veszteséggel adni meg nincs sok értelme. Amilyen gyenge a 7000-es széria, ki tudja meddig kéne lemenni, hogy az emberek rácuppanjanak.
Am 4060ti van 16gb-os verzióban is, szóval nem feltétlen jobb a 7000 ramban, habár nagyjából mindegy is, mert még a 12 se biztos hogy kell erre a szintre.
Raszterben alig van különbség, RT-ben viszont igen, plusz ugye az upscaling is jobb a zöldek esetében. -
Sundesz
addikt
válasz
ggbuffon1897 #118 üzenetére
De mi volt a Nitro+ 7800 XT-vel a baj, mert én homlokegyenest mást tapasztaltam (Quiet módban ment)?
-
RobbyJr
addikt
válasz
ggbuffon1897 #110 üzenetére
Alul kell feszelni az AMD kártyákat, hogy ne zabáljanak annyit. Automatán nem igen jó használni, ahol nincs korlátozva az FPS.
-
Sundesz
addikt
válasz
ggbuffon1897 #110 üzenetére
Milyen 7700 XT-d van? Volt nálam egy hétig Sapphire Nitro 7800 XT, az volt a leghalkabb kártyam valaha, 800 RPM mellett 60 fok. De az RX 7600 Pulse hangos volt számomra. A PowerColor Hellhound és Red Devil is jó.
-
Kansas
addikt
válasz
ggbuffon1897 #6 üzenetére
Én pl. ha lejjebb megy az ára.
Teljesítményben még az is egy kedves upgrade-et jelent a mostani RX6800-amhoz képest, de alacsonyabb fogyasztás mellett és ha jól láttam ebből lesz valódi 2-slotos kompakt kártya... -
SindaNarmo
tag
válasz
Inkább az RX9070-et venném mert az csak 220W.
Amúgy én a RX9060-ra vagyok kíváncsi, csak az soká lesz, meg félek hogy nem 400 alatti lesz.
-
JohnyX
tag
válasz
Az aki vágyik egy ilyen GPU-val szerelt VGA-ra "Az RDNA 4-ről már most tudni, hogy a teljes RDNA sorozat utolsó képviselője lesz. Utána az UDNA dizájnok jönnek, amelyekről most még nem érdemes beszélni, de a távolabbi cél az, hogy egységesítsék a CDNA és az RDNA legjobb képességeit."
vagy Nvidia fóbiás :-)
-
KillBorn
senior tag
válasz
Aki nem szeretne egyúttal 800-1000 wattos tápot is venni a GPU mellé. Pl. én. Több partner 9070XT-je 3x8 pines lesz.
Jó árak, a 9070 árát lehet lejjebb venni ha az NV eselteg csökkenteni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest