Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Nekem is elcsúszik a hang a felvétel során és még egyszer sem tudtam szinkronizálni.Amúgy a Pinnacle studio 9 amivel veszek és Pinnacle PCTPro kártyám van.
Videóról akarok digizni, de minimálisan csúszik a hang. A Virtuladub-nál nincs
vmi más ami szinkronizálni tudja a hangot és a képet?(tömörítettlen Avi-ba rögzítek)
Mivel nem nagyon értek a progihoz. -
tray
aktív tag
www.virtualdub.org
A képet és a hangot szinkronizálja egymáshoz, tehát nem fognak elcsúszni. Egyébként ez tipikusan képdobásnál fordul elő, ha nem bírja a géped a beállított framrate-tel felvenni a videót, vagy ha rossz minőségű külső videójelről digizel.
Szerk: Utólag megjegyzem, hogy az általam ajánlott VirtualDub elég fapados program, nem elég 2-3 kattintás a beálltásához. Kicsit el kell benne merülni. Ja, ha felvételre akarod használni, akkor File->Capture AVI... :C
[Szerkesztve] -
Brumi
senior tag
Üdv!
Nekem egy Cinergy 400-as kártyám van, és lenne egy kis probléma vele, illetve a géppel. Mikor megvettem és a régi rendszerre (XP Pro) felraktam tökéletesen működött, majd egy idő után varázsütésre nem bírta a YUY2 kodeket és kb 5 másodpercenként ad 1 képet. Ha átállítom YV12-re akkor megy de fehér vonalak vibrálnak a képen. Az érdekes az, hogyha bootolásnál a win képernyő megjelenése után kapcsolom be a TV-t, YUY2 kodekkel tökéletesen megy, majd mikor az XP tölti a vackait pár másodperc után lehal. A proci bírja, max 25%-on megy fullscreenben, amikor jó. A gépem amúgy nem egy csodagép, de bírnia kellene: Acorp 7KTA + Duron 1300 + 512 MB + Inno3D Geforce2 MX 400 + Seagate 80G + Maxtor 40G + Firewire kártya + alaplapi hangk. + Ethernet. Amikor jól működött még egy SB PCI 128 és egy modem is volt benne...
Azóta teljesen újratelepítettem a rendszeremet, megint XP Pro, de itt már alapból nem működött jól. Az érdekes az, hogy az IRQ 11-en vagy 7-8 eszköz található. Ez baj?
Tudom hogy az msconfig-gal le lehet szedni a boot-os cuccokat, de ehhez már nem értek.
Ha valakinek lenne ötlete hogy mi a gond, írja meg bátran, mert nekem már csak az az ötletem maradt, hogy kihajítom a gépet az ablakon...
Előre is köszi a segítséget!
Brumi -
yogibear
addikt
Felvételre: VirtualVcr, Iuvcr.
Hangkártya felvételi beállitásainál engedélyezve van a line-in?
Mert máshová a hangot nemigen lehet csatlakoztatni. -
SarkadiCsaba
csendes tag
Szia!Nekem is ilyen kártyám van,de sajna hangot nem tudok produkálni.Videokameráról vennék fel a vinyóra kép megy tökéletesen, a hangot viszont nem tudom megcsinálni.Próbáltam az összecs csatlakozás variációt a tunerkártya és a hangkártya közt, eredmény semmi.
Esteleg valami ötlet?
Köszi! -
knadas
csendes tag
Vettem egy-két napja egy Pinnacle PCTV tunert digitalizálásra.Rákötöttem a videómar kompozit kábellel és a kép is,hang is jó.De felvételnél a video ''lehagyja'' a hangot és fokozatosan nő a különbség.Legújabb 5.50-s driverem van,WinME,AMD1300, 256 ram, 80gb vinyó.Valaki segitsen.....
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest