- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
válasz Poccc97 #5211 üzenetére
Köszi!
Ezt az opciót regisztrálás előtt lehet látni, vagy utána is? Mert nekem mindkettő be van már regisztrálva a nevemre (egyelőre 1et használok, csak azért kérdem, ha később még is eladnám, van rokonságban is akinek kellene lehet). Utólag nem lehet módosítani, ha szükséges?[ Szerkesztve ]
XP
-
szimcsi
senior tag
Akik 2 daikint vettek és továbbadták másnak az egyik készüléket, ilyen esetben hogy lehet megoldani a garancia érvényesítést majd szükség esetén a másik fél számára, akinek nem lesz a nevén?
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz kisgyerek85 #5203 üzenetére
igen, olvastam a leírásban, de hivatalos youtube videóban meg porszívózzák.
XP
-
szimcsi
senior tag
Hello,
MC55w
Gondoltam, másfél hét használat után kiveszem a szűrőket kiporszívózom. (2-3 hetet olvastam). Ránézésre semmi nem volt rajtuk. Ez mennyire normális?
A levehető 3 külső oldali műanyag szűrőn viszont volt összegyűlt szösz (a 4.felső kiáramlós levehető fedélen talán értelemszerűen semmi), tehát megérett a kis takarításra. Ez alapján nekem érdemes lesz hetente ezeket letakarítani, viszont a belső szűrők lehet ráérnek?!
Egyébként ezeket a belső szűrőket mennyire jó porszívózni, ha mondjuk szálló penészspórát szed össze a készülék, és felszívod porszívóval azt? Vagy semlegesíti a spórát valahogy?[ Szerkesztve ]
XP
-
szimcsi
senior tag
Alemida, JamesHun, ti aktív plazmaion beállítással vagy azt kikapcsolva használjátok?
XP
-
szimcsi
senior tag
Leírás szerint az aktív plazmaion kikapcsolása lehetséges, (de távirányítóval ami most nekem nem működik) és ha továbbra is zavar az ózon szag, akkor a streameren kell állítani szokásos-ról alacsonyra, de javasolt szokásoson hagyni, mert csökken a szagtalanítás minősége. akkor az lehet jobb ha marad szokásoson?!
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz zazenke #5122 üzenetére
Köszi a választ, de ezt most nem pontosan értem. Ez miért befolyásolja a távirányítót a működésben?
Egy tasakban volt benne a távirányító. Másra nem emlékszem, talán egy kék ragasztószalag szerűség volt még, akkor elkapkodtam?! De erről nem volt semmi a leírásban. De ha már így alakult, akkor elemcsere és jó lesz vagy mit kéne csinálni?[ Szerkesztve ]
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz evitiguF #5119 üzenetére
Nekünk ma jött meg.
Sosem volt légtisztítónk, nem tudom mit várjak pontosan. Automatán szeretném általában használni, teszi a dolgát. Elsőre nekem most amit érzek, ami kicsit zavaró ez az ózonos "szag", bár ezen lehet elvileg állítani. Másik pici probléma, hogy távirányító nem működik, gondolom lemerülhetett az elem, amivel kaptuk, bár anélkül is jól használható szerintem.Remélem később is kaphatóak lesznek alkatrészek hozzá, ha kifutó termék lenne.
Bár szerintem vannak más daikin típusok is, amik hasonló alkatrészeket tartalmaznak és ezért nem lesznek elérhetetlenek, remélem.XP
-
szimcsi
senior tag
Hello.
Légtisztító elhelyezésével kapcsolatban kérdeznék.(mc55w)
Nyilván gyakorlatban majd kiderül, de amióta tervezem a megvételét, azon gondolkodom, hova teszem majd az adott szobában. Két kisebb gyerek is van stb. Most olvastam az felhasználói útmutatót, hogy hangfalak, tv közelébe se jó tenni, tehát most még jobban szűkül a lehetőség számomra.
Egyébként van valakinek ilyen tapasztalata, hogy nem működik megfelelően a készülék, tv vagy hangfal közelében? KösziXP
-
szimcsi
senior tag
Azért előtte felemelték gyors 149.900ft-ról, ha jól rémlik annyi volt.
De persze szép akció.XP
-
szimcsi
senior tag
Lehet buta kérdés, de, ha a daikin ára csökken bf miatt, akkor a hivatalos oldalukon keresztül rendelve is olcsóbb lesz vagy más boltokat kell figyelni, akik árulják?
[ Szerkesztve ]
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz UberMutant #4949 üzenetére
Én daikin készülékkel kapcsolatban kérdeztem, vele arról beszéltem.
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz BlackJack21 #4943 üzenetére
Mennyi bele egy szűrő amúgy?
Néztél már hozzá, ha esetleg kéne venni?XP
-
szimcsi
senior tag
válasz BlackJack21 #4943 üzenetére
Szia, köszi!
Milyen mérőt használtok? Igen mi is úgy használnánk, hogy menne folyamatosan, csak eszembe jutott, hogy ugye vannak olyan enyhe napok, amikor egész nap nyitva szokott lenni valamelyik ablak (nem szellőztetés), és hogy akkor mit csinálna egy ilyen készülék.XP
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
válasz Dex0620 #4916 üzenetére
szia, köszi a megerősítést, bár még gondolkozok rajta, de nekem ez a MC55W tetszetős.
Csak ezek az ellentétes vélemények bizonytalanítanak el.
Nem kell szűrőt cserélni vs de igen cserélni kell, hatékony vs csekély hatékonyság stbEgyébként hol a legoptimálisabb elhelyezni magasság szempontjából?
Padlóra téve a legjobb vagy lehet akár 1m vagy magasabbra is helyezni?XP
-
szimcsi
senior tag
Ez engem is érdekelne, mert nem kéne 1 dekával se több pára már a lakásunkba Csak tisztítani szeretnék a levegőn.
(De szerintem úgy lehet, vagyis remélem, mert én úgy értelmeztem eddig, hogy van a párásító és a legtisztító mód és kettő közül választasz, bár valószinű mindkét funkcióhoz kell a víz)
és erre vki? [link][ Szerkesztve ]
XP
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
daikin mc55w légtisztítót gondoltam vételnek.
Kb 65 nm-es lakásba kellene, 3 szobás. Itt egy kép róla:
[link]
Nappaliban használnánk. Ajtókat a lakásban nyitva tartjuk.
Tudom, hogy minden helységbe kéne külön, de kezdésnek gondoltam, hogy lássuk milyen.
Párásításra nem volna szükség egyáltalán, 60-70%-os a páratartalom általában.
Fent említett készülék jó választás lehet vagy más alternatíva?
Más gépekhez képest a szűrő mennyire drága ehhez, ha cserélni kéne rendszeresen?
Köszi![ Szerkesztve ]
XP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest