Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #5229 üzenetére
és teszi a dolgát beindul arra is ha mondjuk italport keverek érzékeli a doboz kinyitását és a mikroszkópikus por távozását ilyenkor a dobozból vagy a kintről bejövő anyagokat vagy hogy csak felnyitom a közelébe lévő kuka fedelét kidobni valamit Mert a konyhában van. Lehetne a hálószobába is csak az öreg daikin csendességét egyenlőrfe nem bírtam kiváltani és én érzékeny vagyok erre pedig papíron csak 1 decibell különbség van köztük a legalsó fokozaton. Mást persze a sharp sem zavarna szóval nem rossz termék valószínüleg összeségében köröket ver a xiaomi és társaira. A plasma cluster részéről nem birok megbízhatót nyilatkozni mert bár már emelt értékű (ez szerintem lényeges lehet) és hallom is hogy zümmög de hogy mennyiben járul hozzá a szagtalíntáshoz vagy egyébb dolgokhoz azt nem tudom biztosra . Valamitől megszünik elvileg a szag mert jelzi hogy elkezdett csökkeni a koncentráció és vissza is áll hogy már nincs baj. Egy biztos az ő technológiájuknak nincs meg az enyhén ózon szaga mint a daikineknek kezdetben . Én nem érzem persze ez sem jelenet önmagában semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest