Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Tudom, hogy régi a topic, de újat nem akartam nyitni a kérdésemnek, ezért hoztam fel. Talán vannak itt mások is rajtam kívül, akik szeretik a Technicet, és esetleg tudnának segíteni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki olyan helyet, ahol foglalkoznak Technic elemek árusításával? Kimondottam olyat keresek, ahol elemenként lehet venni cuccot. Tudom, hogy pl. Vaterán lehet keresgélni, de az egy kicsit áttekinthetetlen, és jó lenne egy olyan bolt, ahol élőben is körbe lehetne túrni az alkatrészek között. Ami konkrétan most érdekelne, az a LEGO 8865-ös szett első futóművéből az a fehér elem, amire a kerék csatlakozik: [link] Ebből kellene nekem 4 db.
Ha már így felhoztam a topicot, talán valakinek segítségere lesz ez: LEGO összeépítési útmutatók
Ha esetleg van valakinek elfekvőben felesleges Technic készlete, amitől szeretne megszabadulni, akkor dobjon rám egy privit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest