Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kbalage2 #76538 üzenetére
Nyilván minden vlogger számára a nézettség a fontos. De ő azért lett ilyen nézett, mert őszinte és jó tartalmat gyàrt. Az ő esetében szerintem teljesen rentábilis, hogy vállaltan saját pénzén veszi a szetteket és így kötetlenül írhat őszinte véleményt, ha egy szett elnagyolt, átgondolatlan, túlárazott, stb. Ettől szerintem még nő is a nézettsége. Lego szett őszinte review igényem esetén én mindig őt nézem. Miért lenne baj az, hogy profi tartalomgyártóként YT fizetésből építi a Jang city-t,.meg vesz Lego szettet?? Szerintem Te is megdolgozol a saját pénzedért. Egy bizonyos nézőszám felett nem hiszem, hogy egy vloggerek gondot jelentene LEGOt venni sponsorship/partnership nélkül. És még egy clickbait Jang videót sem láttam. Korrekt a csávó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest