Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh végre ide is eljutok, Jó volt nézni, hogy mennyi mindenki épített így a karácsonyi időszakban, nagyon szuper képek készültek. Én tegnap fejeztem be a Micimackós készletet /még az alzás jóárasított verzió/. Hát ez megint olyan készlet, ami nekem abszolút csak pozitívumokat hordoz magában. Kellően részletes, remek megoldásokkal /a méhkaptár körül a méhek pl, vagy a függöny a házban, de mondhatnám a kéményt is/ az összkép pedig minden képzeletet felülmúl. 3.5 éves fiamnak odaadva úgy látom, hogy újraéli a mesét aminek egy részét már látta rajzfilm formájában, illetve olvastuk neki mesében. Tegnap miután végeztem az összerakással, cirka másfél órán át játszott vele, és csak az esti fürdés miatt vált meg tőle (: 1 szó, mint 100 aki szereti az ilyen aprólékosan részletes mese készletet, illetve van kisgyerek otthon, annak csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest