Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
tocsek18 #63539 üzenetére
Hát ez a személyes véleményem szerint elég wtf...
blackydan: a 76405 kapcsán nyilván csak találgatni tudunk, de szerintem lesznek komolyabb akciók. Egyébként más gyűjtői készleteknél is voltak nagy akciók mindig is, ez pedig szerintem nem kivétel lesz, hanem inkább kisebb keresletet vizionálok (én), mint pl Star Wars cuccok esetén, ami esetleg nagyobb akciókhoz (és/vagy kisebb másodpiaci árakhoz) is vezethet. Amik miatt ezt gondolom: Túl nagy összeépítve és nehéz tárolni. A sínpálya és a peron kicsit esetleges, sokan nem szeretik. Ugyanezek az elemszámot is növelik és így az árat is az egekbe tolják, pedig nem feltételen olyan impresszív ár/érték arányban, mint más UCS szettek. Emellett pedig a HP szerintem eleve nem a legkeresettebb vonal, ami nagyon sok UCS cuccot elbír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest