- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
Na ide ien hozzászólások jöhetnek dögive:
Kb. egyéve gondoltam lecserélem a jó kis 766/12** cerkámat egy 1.7-es celeroncsra (már rájöttem hogy hülyeség még a régi 766 is erősebb húzva). Megvettem a procit meg a lapot. Hazavittem mindent és szépen bepakoltam a régi házamba. Power on. A ventik elindulnak az alaplap világít de no kép. Nézem a videokártyát hát llátom a venti se megy rajta (gond). Összeszorul a seggem mivel az alaplapra nem volt gari:) Hívom a boltot ahol segíteni szoktak kérdezik
-Mekkora a táp?
-Mittomén..
Azt tanácsolták vigyem be a gépet. Ott aztán kiderült hogy nemhogy nincs rádugva a lapra a P4 plusz csatlakozó, de a 150 wattos tápomon mégcsak nincs is(mármint csatlakozó) .... Tápcsere után ment minden faszán. Ooops mégse faszán mivel ez egy 1.7 cerka volt. Egyébként nemtom mi volt a nagyobb lámaság maga az összeszerelés vagy hogy P4 celeronba kezdtem.....
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Trollok komolyan
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest