Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
MX400 mellé nagyobbat? Minek? Ez legalább tartja az árát, köszönhetően a hatásos agymosásnak, mert ugye a csapból is az folyik még mindig, hogy P4! P4! P4! P4! Az meg nem érdekli az újgazdag csemetét, a tájékozatlan árlistabúvárt meg az egyszerű lamert hogy az a P4 bizony cerka, simán megveszi akár 1-2 év múlva is ezeket a hulladékokat :) Merthogy rá van vésve, hogy P4! :)
Szóval amíg K.O. MX400-zal nyomul, bőven megteszi alá a pénégycerka. -
joysefke
veterán
DE VAN, DE VAN!!
Én régebben játszottam (2-3 éve) fps ekkel meg ilyen hiábavalóságokkal, most már csak netezek, filmet nézek, no meg szigorúan nem 3Ds (3D egyszerűen nevetséges és szánalmas a szememben a 2D hez képest rpg játékban) rpg kell játszok. Az alábbi gémek vannak éppen függőben: iwd2, fallout1, monkey island3, BG1. 3féle vason teszteltem ezeket a játékokat (tnt2, gef2, gef3) és bármilyen hihetetlen, mind3 képes volt a konstans 30 fps re.... -
K.O.
tag
Én vettem egy procihűtőt a mistralban. megkérdeztük az eladót milyen kell az én ős procimhoz Intel P celeron II és adott egyett. kiderült, hogy az csak az újabb celeronokhoz jó, és nem vették vissza. Minden bolt ilyen? Ha tudtok olyat ami nem (Bp-n) és jó áron adja a termékeket akkor írjatok. Mondom a sulinet is érdekel, hátha tudok spórlni egypár 10-est.
-
hobizoli
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest