- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
SIS-es microATX-s lap nem rossz választás...
-
K.O.
tag
Tényleg jobb integr. hangk. van az nf7/nf7-s-ben mint az SB 5.1?
-
Puchini
csendes tag
:C:C:C
-
GigabyteFan
aktív tag
jó de inkább 2*256 ha dual channelt akarsz ..ha meg nem akkor inkább KT600
-
K.O.
tag
Szerintetek ez milyen összeállítás?
Abit NF7-S/AMD Athlon 2500+/Samsung DDR 400 Mhz 512 MB/
Abit GeForce Ti 4200/WD 7200 rpm 40 Gb (8MB chache)/ Azona CS-9950 -
GigabyteFan
aktív tag
na ezt jól megaszontam remélem jól írtam :))
-
K.O.
tag
Szerintetek ha az Abit alaplaphoz egy abit kárgyát veszek , vagy egy Asus-hoz Aus-t akorjobban működik, mintha egy más márkák lennének?
-
G_MaSTeR
csendes tag
Amúgy én is tervezgetem erőssen a updatet.de én türelmesen várok mi lesz 3 hónap múlva.persze nem azért mert ennyi eszem van hanem mert addigra jön össze a keret.Amúgy hdd szerintem Western Digitalt.Amúgy a régi video kártya ennyire visszafogja a rendszer játékoknál?
-
G_MaSTeR
csendes tag
Mellesleg nekem most lesz 5 éves a gépem.Játszani már egyre ritkábban játszok.a régi játékok még futnak, amik szerintem még most is jónak mondhatók(age2).de pl ma akartam feltelepíteni a fifa 2003 demot megnézni.erre a 20 megás demofile 2g követel magának.mondjuk ez programozoi hiba szerintem. szóval ahogy nő a fejlődés üteme úgy csökken az az idő amennyire előre lehet tervezni.szerintem örülhetsz ha 1,5-2 évig kihúzod.
-
G_MaSTeR
csendes tag
Ha ramot akarsz venni szerintem twinmos vegyél,mert jobb mint a samsung vagy a hynix(legalábbis a gyári adatok szerint) és picivel drágább. viszont akinek van tapasztalata attól érdeklődj utána
-
K.O.
tag
Köszi a sok választ. Azt hallottam hogy a sulineten egypár boltban (www.qwerty.hu, www.mikland.hu) 180000 Ft-is lehet visszaigényelni a következő képpen: Veszel 180-ért egy gépet és 8 évig bérled (ezalatt lehet újítani) és az első három évben visszakapod a 180-at és utána évi 1000-ért bérled (ami szinte semmi a 180000-hez képest). Kérdés ezt akkor is lehet e csinálni,ha te állítod össze a gépet nem pedig készen veszed? Ha tudtok erről több infót írjatok! Más ilyen boltok címét is várom.
-
zsoltee10
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz
Bálintosz #85 üzenetére
Szóval ingyen te nem fogadnád el azzal a kikötéssel hogy 3 évig otthon kell lennie?A vételárat visszakapja ez az akció lényege!Jövőre megint vehet egyet sulinettel azt a pénzt is vissza kapja 60000-ig,csak az is 3 évig foglalja a helyet a házban vagy a polcon...szörnyű :)
-
odogejkan
csendes tag
Abit nf7-s 2.0 ra meg egy szavazat, hogy nyugodt szivvel megvedd. :DD
1 rossz szot nem hallottam meg rola, de tenyleg :D
Barton 2500+ -t bele.
1-szer 512 ramot(infineon tokeletes, olcso...), hogy amikor majd veszel uj video kartyat, akkor vegyel bele meg1szer 512 ramot is.. :D es akkor repulni fog az edes....:t
VGA-rol annyit, hogy van egy jonagy cikk itt a ph-n, amit ha elolvasol, el tudod donteni, a penztarcad alapjan.
Sulinetrol semmi reszletet nem tudok, csak annyit, hogy kb. 3 ismerosomnek bevalt, azaz tenyleg le lehet irni 60ezret az adobol.
Sok sikert! :C -
simbazz
aktív tag
MX400 mellé nagyobbat? Minek? Ez legalább tartja az árát, köszönhetően a hatásos agymosásnak, mert ugye a csapból is az folyik még mindig, hogy P4! P4! P4! P4! Az meg nem érdekli az újgazdag csemetét, a tájékozatlan árlistabúvárt meg az egyszerű lamert hogy az a P4 bizony cerka, simán megveszi akár 1-2 év múlva is ezeket a hulladékokat :) Merthogy rá van vésve, hogy P4! :)
Szóval amíg K.O. MX400-zal nyomul, bőven megteszi alá a pénégycerka. -
joysefke
veterán
DE VAN, DE VAN!!
Én régebben játszottam (2-3 éve) fps ekkel meg ilyen hiábavalóságokkal, most már csak netezek, filmet nézek, no meg szigorúan nem 3Ds (3D egyszerűen nevetséges és szánalmas a szememben a 2D hez képest rpg játékban) rpg kell játszok. Az alábbi gémek vannak éppen függőben: iwd2, fallout1, monkey island3, BG1. 3féle vason teszteltem ezeket a játékokat (tnt2, gef2, gef3) és bármilyen hihetetlen, mind3 képes volt a konstans 30 fps re.... -
Bálintosz
senior tag
-
Bálintosz
senior tag
Akkor Mistral kilőve...
-
K.O.
tag
Én vettem egy procihűtőt a mistralban. megkérdeztük az eladót milyen kell az én ős procimhoz Intel P celeron II és adott egyett. kiderült, hogy az csak az újabb celeronokhoz jó, és nem vették vissza. Minden bolt ilyen? Ha tudtok olyat ami nem (Bp-n) és jó áron adja a termékeket akkor írjatok. Mondom a sulinet is érdekel, hátha tudok spórlni egypár 10-est.
-
hobizoli
nagyúr
-
JulWCZar
senior tag
Még egy szavazat a Bartonra.
-
Bálintosz
senior tag
válasz
Phantom Lord #20 üzenetére
Úgy tudom hogy a A7N8X 2.0 jó.
-
odogejkan
csendes tag
amit hobizoli irt az szerintem tokeletes lesz neked :))
Aztan vegyel vmi. jo hutot, na ebbol nemtom milyet.
aztan kerd meg valamelyik haverod, hogy huzza meg a gepet, es mindeen rendben :t -
-Devil-
aktív tag
Asus A7N8X (sima) kb. 25e Ft, AMD Athlon XP 2500+ kb. 25e Ft, 2x256MB RAM kb. 25e FT.
Ezt már nem könnyű sarokba szorítani, egy alapfelszereltségű masina. Ha full extrás lap kell, Serial-ATA-val meg ilyen plusz cicomákkal, akkor alaplapnak Asus A7V600. Ez is kb. 25e FT, ha ezt választod, akkor a 2x256MB Ram helyett tehetsz bele 1x512-őt. -
K.O.
tag
válasz
Phantom Lord #3 üzenetére
A socket478-as procik nem az itelhez jók? (Lehet hogy valamit félreértettem).
-
odogejkan
csendes tag
Bocs, hogy kicsit offolom, a topicot, de mennyit akarsz kolteni proc/ram/lap-ra??
mert, ha annyit, amennyit en gondolok, vegyel amd-t, mert azon az aron az a gyorsabb :) -
Phantom Lord
aktív tag
Még egy szavazat az IS7-E-re
-
K.O.
tag
Gép felújításon gondolkozom (alaplap, proci, winchester, memória, ház). Ehhez adajatok légyszi jó tippeket. (Különösen érdekelne mit gondoltok az MSI 865 neo2 ls-ről.)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged