- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
ViZion #21740 üzenetére
Proton: nem, 50nél több volt, 10 db modell-t rendeltem (2 db csiga kivágás, amik egymás alatt vannak a képen), jött még egy dmx vezérlő "moving head"-hez.
Kerestem sok céget, ahogy írtam ott halt el, hogy én mondjuk szeretnék egy ilyet vagy ilyet. Akkor állnak velem szóba, ha tudok adni ilyet: "Mérethelyes vektorgrafikus PDF-re vagy dxf fájlra lenne szükség a kivitelezhetőség ellenőrzésére". Ilyenem nincs, egy fotóm van, aki megtervezte, ilyen infót nem ad ki. Átrajzolni még mondjuk átrajzolom, de mire beméretezek mindent, sok-sok este megy el.
A második linken lévő angol cégtől kaptam jó árakat, a szállítás is csak 25 GBP volt, ami szerintem baráti, és készen kapok mindent, házhoz hozza a futár. Ha meg én intéznék mindent, a futkorászással is napok mennének el. Ha csak a flake árát nézem, ami 11 GBP, annyiból itthon a polikarbonát nem jön ki azzal, hogy levágják befoglaló négyzetre, és még el is kell menjek érte. Számoltam (közgazdászként könnyen ment), a befektetett idő/energia és a bekerülési költség így a leghasznosabb.
Persze csináltam már nagy csillagot meg fogok olyan figurákat, amiket habosított pvc-ből ki tudok vágni egyenes vágással, dekopírral, de pl. a hét végén nézek meg polikarbonát vágást, de az sem sokkal olcsóbb, 8k volt 1nm 10mm habosított fehér pvc, ami ráadásul a polikarbonáthoz képest nehéz mint a sár
Szerk:
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest