Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Dolby #48770 üzenetére

    jaja :) sokkal jobb egyébként, mint bármilyen adc. Lanen olyan sustainod van a folyamatos healnek köszönhetően, hogy akkor mész haza amikor te akarsz.

    Én úgy gondolom, hogy a játék igazából a lane fázison dől el, az eseteg kb 80%-ban. Az egész a snowballról szól, ha tudsz snowballozni korán, akkor nyersz. Az early gémnek kell erősnek lennie, onnantól már az egész úgymond jön magától, de ha nincs erős earlyd akkor megette a fene.

    Na és itt jön képbe, hogy miért nem jók a lövész karakterek. Ezeknek a lényege ugyanis, hogy atom gyengék (főleg egy assassin metában) egészen a játék utolsó fázisáig, ahol szintén simán 1 shotolhatóak, de legalább sebzésük is van. Szóval ezek ilyen rejtett pufferként szolgálnak ami majd robban valamikor. Viszont, mivel a meccsek nagy része már a 20. perc előtt eldől, ezért már ott erősnek kell lenni, soloQ-ban egyszerűen luxus az, hogy az ukrán csapattársakra bízom magam és majd egyszer erős leszek, ezt nem lehet megtenni. A csapatot az 1. perctől carryzned kell, mert hiába vagy a végére erős, ha ellenfélnél ott egy 20-2-es Rengar. Szóval adc-t pickelni kicsit , hogy hearthstonos megfogalmazással éljek, a win-more kategória, tehát megnyered, amit amúgy is megnyernél, viszont ha van 3 noob csapattársad, akik semmitől nem védenek meg, akkor adc-ként egy rémálom lesz a meccs.

Új hozzászólás Aktív témák