Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids #67098 üzenetére
-A rylait is tervezem beépíteni, jó lenne a tócsának az az extra lassítás sok esetben, szóval azzal egyetértek.
-A zhonyát nem szeretem, ha lehet inkább kiváltom valami tank itemmel. Az a baj vele, hogy ulti közben sok esetben kell pozícionálnom is, mert flashelnek, dashelnek kifele belőle, ha csak statikusan leszobrozok ott, akkor mindenki csak elrohangál onnan. Illetve túl nagy ár az, hogy a value nagy része csak áll az aktívjában, ami amúgy sem fog megmenteni ha már arra kerül a sor, hogy használni kell. Amikor valaki zhonyát épít ezt látom 80%-ban, hogy kb csak azt éri el vele, hogy körbeállja az enemy és ahogy lejár a sztázis egyből megölik. Értem én, hogy szervezett magas szintű játékban megvan a szerepe, de itt ebben a clownfiestában nem akkora value mint feljebb, többet ér az ember egy akármilyen HP + resistance + passzív skill tank itemmel, ha az életbenmaradás a cél.- Sajnos de, az a dolgom, hogy részben tankoljak is. Ha én nem megyek be ultival, akkor sok esetben senki sem megy be és áll a játék, miközben le-pokeolnak minket. Illetve a catcheléseket is ultival kell elkezdenem sokszor, mert a Q nem biztos találat egy mozgó célpontra, szóval úgy megyek rá, hogy:
ultival elkezdem az elkapást->közben követem a mozgásommal->mielőtt lejár az ulti első fele már vágom alá a tócsát-> amikor már a biztos stunban áll statikusan akkor még rá Q-zok és így ott van vagy 5-6sec CD-ben, ez szinte biztos halál szokott lenni. Viszont ehhez kell, hogy tankos legyek és tudjam követni az ultimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest