- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Pici
tag
Amúgy a hulla kártyánál minden egyes géindításkor megtalálta az ME a multimédia video- és audiovezérlőt, fel is rakta kipipálva viszont a saját driverét nem fogadta el.
-
Pici
tag
Sorry, valamit elnyomtam:DD
A lényeg az hogy a Leadtek 2 fajta Winfast TV 2000 XP kártyát adott ki.
Az egyik a sina ''Winfast TV 2000 XP'' változat, a másik a ''Winfast TV 2000 XP Deluxe'' változat. Nekem volt szerencsém találkozni mind2 fajtával. Annyi a különbség a 2 közt, hogy a Deluxe változatnak más a távirányítója, és már a távirányítóról lehet vezérelni a felvételt, snapshotkészítés, és van egy Timeshifting funkció amit mind2 kártya támogat. (Mintha felvennél csak később játsza vissza nehogy lemaradj a lényegről) És ehhez még Ulead Cool3Dés VideoStudio CD-t is adtak.
Szóval a lényeg hogy sima Winfast TV2000XP kártyám volt 2 db. Az egyik 5 hónappal a másik 1.5 hónappal a vásárlás után adta meg magát.
Hibajelenség a következő volt:
WinME alatt használtam. Telepítéskor a WFTENG.EXE-t elindítottam, és automatán feltelepítette a drivereket, szoftvert és ment. 5 hónapig. Aztán a TV progija kiírta hogy nincsen TV tuner amit használhatna. Mondom mi a gány lehet, felraktam az XP-t azon se ment. Beraktam öcsém gépébe és ott se ment. Visszavittem, garanciásan kicserélték. Ugyanígy jártam a másik kártyával is csak itt már 1.5 hónap után történt meg ugyanez. Visszavittem másodszor is akkor adtak DeLuxe változatot (jelenleg a TV2000XP sorozatbol már csak a Deluxe változatot gyártják). 500 Ft-ot kellett ráfizetnem és ez azóta is megy (4 hónapja) de ne kiabáljuk el.
Viszont a második kártyánál csináltam akkor az AIDA-ról egy screenshotot.
http://members.chello.hu/code79/eszkoz.jpg <----itt láthatod amikor jó.
0. busz, 10. eszköz, 1. funkció BrookTree BT878 Video Capture Device - Audio Section
0. busz, 10. eszköz, 0. funkció LeadTek WinFast TV 2000
Nos amikor halott volt a kártya a Leadtek Winfast TV 2000 helyett is Brooktree BT878-at írt ki. Ha nálad is ez van akkor valószínű fizikailag hulla a kártyát.
Ha nem ez van akkor a TV progi milyen hibaüzenetet ír ki? Vagy el sem indul? A driverek az eszközkezelőben nem felkiáltójelesek? -
Maciii
tag
Feltettem a 20417-es jelzesu drivert. Talalt 4 eszkozt. A progi viszont azt irta, hogy nem talal se audio se video device-t. Tudjatok, az az uj design-os kezeloprogi. Nem a gagyi eredeti...
-
Pici
tag
Innen tudsz drivert letölteni, és progit is.
[L]http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/drive02.asp?pronameid=82[L]
Itt ez a kép
[L]http://members.chello.hu/eszkoz.jpg[L]
0 busz, 10 eszköz, 0-ás és 1-es -nál mit ír ki neked? -
Pici
tag
Nekem Winfast TV2000XP DeLuxe változatom van, de a sima is tökéletesen működik XP alatt.
XP alá nem a WFTWeng.exe progit kell elindítani mert az a driver csak 98/ME-re van. De a könyvében van egy külön fejezet XP alá hogyan kell feltelepíteni.
Az eszközkezelőben először a Multimédiás höz a CD-n a drv alkönyvtárból küld rá a drivert aztán még felismer majd 2 eszközt magától, utánaz audiodrivert manuálisan. Nekem tökéletesen megy.
(Bár ez a 3. TV kártyám, ezelőtt 2x volt sima TV2000-em csak mindegyik meghalt, de szerencsére a gari alatt) -
Maciii
tag
Hali!
Van egy Leadtek WinFastTV 2000-es tunerkartyam, de sehogy nem tudom ravenni, hogy mukodjon WinXP alatt. Ha valakinek van ilyen kartyaja, segitsen!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged