- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marti57
csendes tag
Sziasztok !
Megy a PVR2 a Global kártyámmal, igaz a PVR1 továbbra is a hibajeletős kibával indításkor leáll. Mindegy.
Bzoley ! A legújabb PVR2 van fennt az oldaladról, és ezzel kapcsolatosan két kérdésem lenne:
- mennie kell teletex-nek is ? mert nekem nem indul el, F7 re nem történik semmi.Kollegám mondja, hogy nála is így volt, de feltette a CD-n kapott verziót, és azzal megy.
- A másik az, hogy a finomhangolásnak hogyan kell működnie ? Én a Ctrl +,- -al tudok +, - elhangolást előidézni, legalábbis a kijelzés szerint, de a kép minősége nem változik, de egyszer csak eldobja az adást. Olyan , mintha valami AFC féle a beállított frekin akarná tartani minden áron. Jó lenne a finomhangolás , mert sok adás interferenciacsíkos kicsit..
Köszi a véleményt ! -
Marti57
csendes tag
Ujra húzni az XP-t ??? Mikor minden OK, csak ez a sz*r nem megy...
A gyerekeim megölnének... Az Ő gépükről van szó - ez az erős gép nálunk (gondolom másutt is ) a játékokmiatt..
Akkor hagyom az egészet a francba, és van egy eladó kártyám. Nem igaz, hogy ennyit kell szarozni, ezekkel a kártyákkal, a drájverekkel, meg a pvr-ekkel. Van akinél ez nem működik, van akinél amaz..
Mindenesetre köszönöm a segítő tanácsokat ! -
Marti57
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kellene !
Nemrég vettem egy Globalt, de nem bírom használni. Abban a gépben ahova szánom nem indul el a PVR1, indításnál hibaüzenettel elszáll. A másik gépemben kifogástalanul működik, csak használni nem tudom, mert elfogadható minőséhez kevés a gép. ( P3 1 MHz).
Szóval, a jó gépben nem indul a progi, próbáltam a pvr2-t is, az is elég bugosan viselkedett. A pvr1 pedig el sem indul.
Próbáltam már újra telepíteni, a drivereket leszedtem ( csontig - bzoley tanácsi szerint) majd újra fel, de hiába.
Segítsetek, hátha tud valaki valami megoldást.
(directx 9c van fennt, XPprof SE, divXkodekeket leszedtem, Néró 6, Média Player 9 asszem, van Webkamera, microDVDplayer,VLCplayer, BSplayer - kb ennyi , de lehet, hogy valami egészmás dolog zavarja...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest