- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AYEL
tag
válasz
#65675776 #7389 üzenetére
Figyi, vadiúj gépem van, egy elég komoly i72600-ra épülő rendszer 64 bites win7 Ultimate-el. OS jogtiszta, minden friss telepítés, fullra upgrade-elve.
1. Akkor miért kaptam a bizonyos hibaüzenetet?
2. Miért megy minden hibátlanul a CD-kapott driverrel és szoftverrel?Ugye...;-)
-
AYEL
tag
Traxx,
nekem 3200H kártyával ugyanilyen eredeti hibaüzenetem volt, mint ahonnan indultál. "A demultiplexer hibája miatt, a rendszer nem jeleníti meg a képet."
Én is rögtön mentem a hivatalos honlapra és onnan leszedtem a legújabb drivert, meg a progit is. Így kezdtem az installálást. Na, ez volt a hiba. Órákat szívtam, hogy működésre bírjam, de nem ment.Utána egy kósza ötlettől vezérelve, lecseréltem a drivert és a programot is arra, amit a CD-n adtak vele (valószínűleg korábbiak), és azokkal remekül megy minden!
Egy próbát nálad is megér!
-
AYEL
tag
Sziasztok,
tudtok ajánlani Win7 Ultimate 64 bit-es rendszerhez egy jó TV kártyát?
UPC analóg TV adás lesz a feed, esetleg DVB-T...
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest