- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok.
Tamadt egy kis problemam az XMLTV vel kapcsolatban...Mostanaban csak max 20 oraig szedi le a musorfuzetet minden napra... Mi lehet az oka? Talalkoztatok mar hasonlo problemaval? -
Alpee
aktív tag
Sziasztok!
El tudnatok magyarazni roviden az overlay es VMR kozti kulonbseget?
Es melyiket jobb hasznalni?
Koszi -
Alpee
aktív tag
Sziasztok!
En is nemreg vettem egy XP2000 Expertet, egy fel napig kinlodtam, amig beallitottam a csatornakat. Eloszor felraktam a PVR leujabb verziojat, amit Leadtekektol toltottem le, majd a PVR2 -t. Mondanom sem kell, hogy osszeakadt a taviranyitokezelo szoft.Na akkor uninstall mindketto, uninstall driverek, uj driver fel, es PVR2. Na ezzel mar minden OK.
A gond csak ott volt, hogy 15 perc utan meg nem vegzett a keresessel.No nem baj, beirtam en az adok frekijeit. Igy mar minden ok. De eszrevettem egy kis problemat: Volt egy ket ado, amelyiknek a hangja csak sisterges volt. Valahol olvastam, hogyha megnyomom az 'A' betut, akkor talan mas szabvanyra ter at (BG, DK, mittomen, nemnagyon ertek hozza), es lass csodat mukodik, de csak ha a settings ablak fel van nyitva. Na ez ok lenne, de amint vegigscrolloztam a kanalisokon, a sisterges egy kanalissal odebb tolodott.
Ott megint 'A' es igy tovabb, amig a sisterges ugymond ki nem tolodott a frekik szelere
Nna most azt aruljatok el legyszi, hogy ez normalis dolog, vagy egy bugocska a prgben vagy mi a jo egnek kellett en vegigscrollozzam huszonegynehanyszor az osszes kanalist, hogy a ''sisterges kimenjen az adok kozul''...
Es megvalami... Aruljatok el legyszi, hogy mi is az az XMLTV, mert en rakerestem a googelban, de semmi sokatmondo infot nem kaptam rola. (esetleg egy hasznos link vagy ilyesmi is jol jonne)
Koszi (bocs ez egy kicsit hosszura sikeredett...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest