- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
bucilali #6945 üzenetére
Amit leírtál,azt már kipróbáltam.Nem vagyok ennyire hülye,hogy ne értsem meg.Találtam pont ilyen kábelt a készleteim közt.Rá kötöttem normálisan,sőt,hogy tutira megjelenítsen képet,egy DVD lejátszót szimplán S videóról.S videóra is kipróbáltam és rá kötöttem.Sem a Svideo,sem a CVBS-ben se kép se hang így sem.
Már ott tartok,hogy Fraps-al veszem fel az egész gépet.Így felveszi a hangot is meg a képet is,csak itt meg a problémám,hogy egy idő után csúszik a hang,meg persze percenként 2gb-os videót rögzít,és még pluszban 4 percenként új felvételbe kezd/pedig regisztrált változat/.Na gondolhatjátok mennyi bajom van ezzel a sz...ral.
Most egy olyan programot keresek,amivel tökéletesen feltudom venni csúszás és minden probléma nélkül az asztalon található,lejátszandó videókat.Találtam is egy "CamStudio" felvevőt.Ő viszont,felvesz mindent,csak a PVR2-ben a lejátszó ablak sima fekete és se kép se hang a felvett videón.
Már kínomban nevetek,ez az 5.napom szenvedéssel.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
#65675776 #6939 üzenetére
Így tettem,ahogy mutattad,de semmi hang a felvett videón,plusz a kép még mindig tropa.Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséget.Feladom! Ennyit még soha nem szenvedtem egy hardver-el sem,ez a gyártmány kínos és idegesítő.Az biztos,ha valaki TV tunert szeretne vásárolni,ez a darab legyen az utolsó.Szerencsére nekem ingyen van,de már dobtam is ki az ablakon.
Már előre láttom,ha ez megoldódna,jönne egy következő probléma.
Minden baja van,még XP-n is le teszteltem!
Köszöntem még 1X! -
PlayMax
nagyúr
válasz
#65675776 #6935 üzenetére
Itt a kártya:
Itt az eszközkezelőm és megnyitva a PVR2 beállítás:
Felvételi eszközöknél most sztereó keverőre állítottam.Annyi változott,hogy már nem sistereg,hanem semmi hangot nem add a felvett videón.
Ekkora képet legközelebb ne illessz be, vagy használd a PH! képfeltöltőjét, és annak Beillesztés funkcióját.
[ Módosította: #65675776 ]
-
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Winfast TV2000 XP Expert tuner kártyám Win7 32bit alatt,és hang problémám van felvételkor.Minden hang jól szól normálisan,viszont ha a felvételt visszahallgatom,akkor sistereg az egész.
A másik problémám,hogy a kép hullámos zavart,ezzel ellentétben ha a tv-be dugom a kábelt,tiszta tökéletes képet kapok.
Driver a legfisebb verzió,PVR 2 a legfisebb verzió.Ha fontos,elmondom,hogy régi családi videókat szeretném VHS-ről a gépemre tenni akármilyen formátumban és ezzel szenvedek már 2 napja.X-(
Köszöntem előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest