-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
sikerült; kipróbáltam a pvr2 programot xp kompatibilis módban és mint rendszergazda elindítani és tökéletesen működik minden, csak azt nem értem, hogy miért ez kellett neki? nem tudta elmenteni a beállításokat?
(#4539) daa-raa, ott csak a speakert lehet beállítani. bár most már mindegy. a lényeg, hogy mőködik
az az érdekes, hogy kb féléve kipróbáltam a w7 bétáját is, akkor még egy sb audigy 1 volt a gépben, és ugyanez volt a probléma. (aztán visszatettem a vistát.) pedig lehet akkor is ezt kellett volna kipróbálni. igaz vista alatt csatorna váltáskor mindig "reccsent" a hang, most ez nincs.szerencsére.
-
brownus
veterán
szia,
feltettem a windows 7 rc-ét, és nem sikerül a hangot elővarázsolnom a tv tunerhez...
- tv2100, asus lap amiben egy integrált realtek /alc1200/ hd audio van.
a line in-re dugtam a tuner hangját, de néma. a honlapodról szedtem le a legfrissebb pvr2-őt. a kártyához a vista driverét tettem fel.
mi lehet a baj?szerk:
analóg audio eszköz: line in(hidh def. aud.)
keverő eszköz(lejátszás): speakers
audio vezérlése: volume
keverő eszköz(felvétel):line in
felvétel vezérlése master volume
hangkártya típusa: auto -> itt még lehet választani: C-Media HD audio, de ha ezt választom akkor sincs hang -
brownus
veterán
tudom, régi-új
felpakolta magának a drivert, a pvr2 is megy, a hangkártyával szenvedek, mert az nem akar rendesen működni. bármilyen filmet elkezdek lejátszani, pár perc után zúg-búg. a tv-nek van hangja, de nincs hangerő szabályzás, de az az audigy miatt van... pl. nincs line-in a pvr2-ben, szóval valami nagyon nincs rendben a hangkarival...
-
-
brownus
veterán
sry, lemaradt egy "r" , pvr2 leadtek program az
elvileg van az alaplapi, maga a vga kártya is tud hangot kiküldeni, de mindkettő le van tiltva, az audigy itt léte miatt. nem értem miért szerepel ott több is, de mindegy, a lényeg, hogy működik
remélem for ever....
(#3821) Sk8erPeter, nálam az volt, hogy miután leszedtem a drivert, és újraindítottam a vistát, még be se jött az asztal de szólt a tv
csak pár másodpercig, mert ahogy betöltött mindent a vista elhallgatott... bááár, lehet az nem valósidejű volt, csak bent maradt vmi a vista tempjében???
-
brownus
veterán
válasz
brownus #3818 üzenetére
pv2 setup:
Analog audio eszköz:
-cd digital
-analog mix
-what u hear
a felvételi eszközöknél un. ez a három van. mindegy melyiket állítom be, ne tudok hangerőt szabályozni...sikerült:!!) hülye vagyok, az audio vezérlését nem állítottam át line in-re....
csináltam egy ss-ot: pv2 setup, azt nem értem, hogy az Analog Audio eszköz-nél, mindegy mit állítok be van hang, de nincs hangerő szabályzás, egyedül az Audio vezérlés az ahol line in kell, hogy szerepeljen! miért? sry, ha nagyon butákat kérdezek!
-
brownus
veterán
sziasztok,
a hangkártya (SB audigy, ne gyertek azzal, hogy szar meg régi, ez még/már hardveresen dolgozik! + vista 32, sp1) először a mic bemenetére dugtam a tv2100 hangját, ami működött is tegnap estig. azóta serceg/sistereg a hang, függetlenül attól, hogy fut-e a pvr2!
ma a hangot átdugtam a hangkártya másik bemenetére, de ott nem tudok hangerőt szabályozni!? mifasz van???a pvr2-ben ilyenek vannak:
mic, analog mix, cd audio, és what u hear. mindent kipróbáltam de hangerő szabályzást nem sikerült elő varázsolnom. -
brownus
veterán
hali,
csatorna váltáskor serceg a hang... mit csináljak? köszi!
-
brownus
veterán
hi,
innen szedtem le a drivert-> leadtek tv2000xp rm, és a pvr2 programot. sajna nincs hang vista 32 alatt...
eszköz kezelőben minden oké.
a hang a cd in-re van rákötve az alaplapon. mit kell be/átállítani? köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest