- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendolf
csendes tag
válasz
Milan86 #4094 üzenetére
Sziasztok, nekem hasonló a problémám, mint Milan86-nak. Vettem egy PVR3000-et, és nincsen hangja. AUX-ot kiválasztani meg sehol nem tudtam. Az Analóg Audio eszköznél egyedüli lehetőségként a webkamerámat választhatom ki. Alaplapi hangkártyáról van szó, és szerintem jól kötöttem össze a tv-tunert a hang bemenettel. Ami furcsa, hogy a távirányító nyomogatása közben az M/SnapShot gomb megnyomásával lett hangja, aztán rájöttem, hogy a felvétel közben, illetve felvétel lejátszásakor ad hangot. Kihúztam a webkamerát, hátha úgy egyéb lehetőségek jelennek meg az Audio eszköz menüben, de így most teljesen üres a lista, és semmit nem tudok kiválasztani.
Az Audió vezérlés menüben pedig a sok egyéb külső bemeneten kívül a PC-Beep a kiválasztható, Aux nincsen. Van ötletetek, hogy mit kellene tennem?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest