Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Azért a Holdra szállást nem nagyon upgrade-elték azóta.

daa-raa: Amíg Mo-ra a nyugaton leselejtezett, kidobott (ne adj isten, szabvány előtti) cuccot hozzák be horribilis támogatásokkal (lásd még: mobilnet-sebesség), addig nem is lesznek normális adások. A hardverek a legújabb berendezésekhez készülnek, azok meg itt majd akkor lesznek, amikor azokat is kidobják nyugaton (vagy éppen keleten
), de addigra megint újabb szabványok keletkeznek, tehát minden marad a régiben. 
azbest: A foltozgatás minden szoftver halála (lásd: AMD driver
). Amikor nekem írnom kellett, inkább újat csináltam, mert gyorsabb és üzembiztosabb, főleg, ha más programját kellett volna módosítanom. -
törölt tag
Nem kell tárolni semmit. Magában a jelben benne van a képarányra vonatkozó információ. Azt kellene a szolgáltatóknak a szabványok szerint alkalmazni, és akkor a sw fejlesztöknek eleg lenne a szabványt implementálni. Nem kellene országonként (és neha adótornyonként) külön beállításokkal tökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Gamer PC bontódik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Amikor nekem írnom kellett, inkább újat csináltam, mert gyorsabb és üzembiztosabb, főleg, ha más programját kellett volna módosítanom.