- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
Értem én amit mondol, igaz is. Viszont egyik sem jelenti azt, hogy nem lehetne megoldani a problémát.
Egyik kollegám is azt mondta a feladatára, hogy nem megoldható... érdekes módon miután a főnökünk helyre tette azzal, hogy "ezt a választ nem fogadom el" mégis sikerült megoldást találni.
A linkeken lévő infók alapján win64 és bsd alatt is megoldott a 32bites hardverek kezelése. Az már csak plusz öröm, hogy megfelelő hardveres környezetben még teljesítménycsökkenést sem okozna a megoldás.
Egy debuggolásban jártas szoftverfejlesztő a forráskód birtokában órák vagy napok alatt megoldaná a helyzetet. (Két nap alatt megtaláltunk egy driver bugot egyik kollegával úgy, hogy ő nem ismerte a rendszert én pedig nem ismertem a debuggolást
[link]) Vannak erre bejáratott módszerek, hogy megtalálják a hibás részt, csak alkalmazni kéne.Értem én azt is, hogy 3 éve mikor a kártyát kiadták igyekeztek a legolcsóbb alkatrészekből felépíteni azt. Bíztak abban, hogy az akkori viszonyok közt csak nagyon kevés usert érint a hanyagságuk, most meg lassan azzal lehet lepattintani a panaszkodókat, hogy EOL termék lesz. A leadteknél megvan a forráskód, tehát módjában állna javítani a hibákat, ha akarná. De megértem, hogy nekik jobb ha új hardvert veszünk minden (szoftveres) bug kiderülése után.
Na mára elég ennyi szájtépés, egy rendszert át kell adnom ma este...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest