Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz #65675776 #5986 üzenetére

Értem én amit mondol, igaz is. Viszont egyik sem jelenti azt, hogy nem lehetne megoldani a problémát.

Egyik kollegám is azt mondta a feladatára, hogy nem megoldható... érdekes módon miután a főnökünk helyre tette azzal, hogy "ezt a választ nem fogadom el" mégis sikerült megoldást találni.

A linkeken lévő infók alapján win64 és bsd alatt is megoldott a 32bites hardverek kezelése. Az már csak plusz öröm, hogy megfelelő hardveres környezetben még teljesítménycsökkenést sem okozna a megoldás.
    Egy debuggolásban jártas szoftverfejlesztő a forráskód birtokában órák vagy napok alatt megoldaná a helyzetet. (Két nap alatt megtaláltunk egy driver bugot egyik kollegával úgy, hogy ő nem ismerte a rendszert én pedig nem ismertem a debuggolást :DDD [link]) Vannak erre bejáratott módszerek, hogy megtalálják a hibás részt, csak alkalmazni kéne.

Értem én azt is, hogy 3 éve mikor a kártyát kiadták igyekeztek a legolcsóbb alkatrészekből felépíteni azt. Bíztak abban, hogy az akkori viszonyok közt csak nagyon kevés usert érint a hanyagságuk, most meg lassan azzal lehet lepattintani a panaszkodókat, hogy EOL termék lesz. A leadteknél megvan a forráskód, tehát módjában állna javítani a hibákat, ha akarná. De megértem, hogy nekik jobb ha új hardvert veszünk minden (szoftveres) bug kiderülése után.

Na mára elég ennyi szájtépés, egy rendszert át kell adnom ma este...

Új hozzászólás Aktív témák