Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Na, az szép. Vajon mennyi eséllyel kérhetem a Leadtek-től az adatforgalom-korlátos mobilnetem díjának megtérítését?

A Leadteken még mindig az októberi, 2.0.3.28-as PVR2 van fent, a 64 bites W7 driver 6.0.1012.7002 meg szeptemberi. Honnan szedsz le újabbakat?
+1 hiba: Hiába kapcsolom sztereóra a hangot, mindig monóban indul a PVR2, XP-n és W7-en is.
Eddig azt hittem, monó az adás (mellesleg digitalizálásnál vettem észre, hogy a 6 fejes sztereó videómon is minden monó, nem csak a felvételek
), csak most próbáltam ki a kapcsolót.
Kissé idegesítő, hogy minden indításkor kapcsolgassam.
Most egyébként megnyugtatónak kéne tartanom, hogy a rendszerem ezek szerint OK?
Az tuti, hogy ez volt az utolsó Leadtek cuccom; ez szörnyűbb, mint a Catalyst meghajtók! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OLED monitor topic
- Revolut
- Assetto Corsa Competizione
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- ÚJ Cooler Master Devastator 3 /MS110 INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Eddig azt hittem, monó az adás (mellesleg digitalizálásnál vettem észre, hogy a 6 fejes sztereó videómon is minden monó, nem csak a felvételek
Kissé idegesítő, hogy minden indításkor kapcsolgassam.
Az tuti, hogy ez volt az utolsó Leadtek cuccom; ez szörnyűbb, mint a Catalyst meghajtók!