Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #4868 üzenetére

Szűz rendszerre tettem fel a drivereket, ott halt el. SEMMI nem volt telepítve (brrr..., coec pack, azokkal lehet csak jókat "játszani" :DDD ). Nem lehet, hogy nem kész X58-ra a kari? Neked ugyanis nem olyan lapod van, ezért talán itt lehet probléma. Sajna abban a topicban meg nem tunereznek. :W Lapokkal eddig az MSI egy P4-es és egy 580X-es lapján kívül még soha nem szívtam, azon kívül csak ASUS-om voltak, és 1db GB.

A puszta számadatokból következik, hogy a PAL felbontás nagyobb, mint a DVD. Egyébként egy rakás filmem van videón, és ezeket inkább digitalizálom be minél nagyobb felbontáson (és mivel ugye PAL az adás, a 768x576 ideális, ráadásul XCoderrel még levágni is tudom a széles vászonról a fekete csíkokat).

8 napon belül elállhatok a vásárlástól, v. kérhetek cserét, egyébként meg korrekt a bolt. Azért is kértem még tippet esetleg másik (külső) tunerre. Sajna minden haveromnak a legmodernebb slotja az AGP. :( Jobb lenne persze, ha előre lehetne tudni minden ilyen kis bisz-basz gondot, de mindez csak a vásárlás után derül ki. Sajna bármi a gond, attól a kari még nálam nem OK. Ha mégis tudsz valami beállítási tippet, nem csak azt, hogy biztosan nem jó a lap, azt köszönettel fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák