Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendolf
csendes tag
válasz
Milan86
üzenetére
Sziasztok, nekem hasonló a problémám, mint Milan86-nak. Vettem egy PVR3000-et, és nincsen hangja. AUX-ot kiválasztani meg sehol nem tudtam. Az Analóg Audio eszköznél egyedüli lehetőségként a webkamerámat választhatom ki. Alaplapi hangkártyáról van szó, és szerintem jól kötöttem össze a tv-tunert a hang bemenettel. Ami furcsa, hogy a távirányító nyomogatása közben az M/SnapShot gomb megnyomásával lett hangja, aztán rájöttem, hogy a felvétel közben, illetve felvétel lejátszásakor ad hangot. Kihúztam a webkamerát, hátha úgy egyéb lehetőségek jelennek meg az Audio eszköz menüben, de így most teljesen üres a lista, és semmit nem tudok kiválasztani.
Az Audió vezérlés menüben pedig a sok egyéb külső bemeneten kívül a PC-Beep a kiválasztható, Aux nincsen. Van ötletetek, hogy mit kellene tennem?Köszönöm
-
-
válasz
Milan86
üzenetére
Te a CD1-be dugtad, de az AUX-ot vezérled.
- vagy dugd át az alaplapon az AUX-ba
- vagy a progiban állítsd át az audio eszközt és az audio vezérlésétPlusz nézd meg a némítást az EQ-ban.
A videó szabványt én sem tudom állítani, de szerintem ez normális. Valszeg auto felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- OLED monitor topic
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest