- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
Tud valaki valamit az EPG-ről?
Vagy 2 napja az XMLTV elkezdi a program-listing-et ugyan, de a letöltés megáll kb. a felénél és csak hibaüzeneteket ad minden csatornára: ...no programs found, skipping...
Esetleg van újabb verzó, ami működik?
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#65675776 #8092 üzenetére
Lehet, hogy nem volt elég világos az előző megfogalmazásom.
Cak egyetlen tuner van a gépben.
Ha másodjára is elindítjuk a PVR2-t, akkor természetsen nincs kép, de olyan beállítások is elérhetők, ha jól emlékszem, mint a hardveres gyorsítás beállítása, stb. - amik a "normál" futtatáskor nem találhatók meg.
Erről még a régi Leadtek-honlapon volt szó.
Nincs kedvem visszaállítani valamelyik korábbi verzióra PVR-t, hogy megnézzem...
-
AttyVin
aktív tag
Egy kérdés.
A korábbi verzióknál, ha a PVR2-t másodjára is elindítottuk, akkor a PVR-es felületen olyan beállítások is elérhetők voltak, amik a egyébként nem.
Ez a .42-esnél nálam nem működik. Elő lehet ezt "csalogatni" más módon?
Rendszer: TV2000 XP Expert, XP SP3.
Előre is köszönet
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#65675776 #8028 üzenetére
Még egy régi probléma, ami kicsit javult az újabb PVR2 verzióknál, de gyakorlatilag nem oldódott meg.
Nevezetesen a hang elcsúszása felvételkor.
Az AVI, WMV és az MPEG, DVD alapból jó, de minden módosítás (pl. sávszélesség, képméret, stb.) után elkezd csúszni a hang. Ez kb. a hatvanadik perc után már érezhető, de ezután már erősebb a hiba.
A rendszer: XP, P4, PVR2 (42), TV2000 XP Expert
-
AttyVin
aktív tag
Egyébként ehhez a kártyához (TV2000 XP Expert) van újabb driver? Mert elsőre úgy tűnik, ez a probléma.
Ami most megy az 2010-es.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
fradi81 #8023 üzenetére
Fura, de nekem végül fordítva sikerült!
Ha leszedtem a 39-est és "nulláról" telepítettem a 42-est, a leírtak jöttek elő.
Aztán - nem túl elegánsan - egyszerűen rátelepítettem és most jónak tűnik. Bár az általában csak a hosszú felvételeknél derül ki. Ha nem csúszik el a hang egy kb. kétórás felvétel alatt, akkor nálam "átmegy" az új verzió....
-
AttyVin
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék.
Feltelepítettem a PVR2 42-est a 39-es helyett (ami többé-kevésbé megfelelően működött), de Hiba a képalkotás során üzenetet ad és nem "látja" a TV-kártyát (Leadtek TV2000 XP Expert, XP alatt, a telepített driver FM1216MK3) és természetesen semmi sem működik....
Előre is köszönöm.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#65675776 #2062 üzenetére
Persze, különben minek kapcsoltatnám ki, ha csak kevés idő van két felvétel között...
80-90 %-os valószínűséggel fennáll a hiba, néha - teljesen rapszódikusan - pedig mindent ''jól'' csinál.
Inkább úgy tűnik, hogy nem az a baj, hogy nem kapcsol vissza a készenlétből, hanem pont fordítva, nem kapcsol ki.Többször akkor értem haza, amikor a gép működött - egyébként sleep-ben kellet volna lennie - és az a WinFast panel látszott, amivel a távirányító működik. Ha rákattintottam az egérrel a panel bármelyik részére (nemcsak a gombokra) már ''tudta'' a dolgát és kikapcsolt. Utána, amikor kellett a következő felvétel elindult csak az előzőt hagyta ki....
Üdv, AttyVin -
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Lehet, hogy már volt róla szó, de nincs sok időm végigböngészni mind a 2000 hozzászólást...
Kinek van ötlete arra, hogy miért van az, hogy a beprogramozott műsorok felvételekor, ha közöttük ''Készenlét'' üzemmód van beállítva, átlagosan csak mindig másodiknál indul el a felvétel (néha jó), a közteseket egyszerűen kihagyja a rendszer és a végén jelzi is a felvételi listában, hogy hiba történt.
A rendszer:
P4 3,0 GHz - VIA P4M800 Pro - WinFast TV2000 Expert - WinFast PVR2
Üdvözlettel
AttyVin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest