- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Hercooles
aktív tag
válasz
#65675776 #1695 üzenetére
idáig optimal dvd-módban vettem fel a filmet, azaz sztem mp3-ba tömörítette a hangot v mi! sztem az 44khz, nem? De fentebb írták, hogy firewire-el szebb minőséget lehet elérni, ha kamerát át akarom digizni, ezért próbálnám a dv-t! nem tudom, hogy firewire esetén is interlace lesz-e a film? ehhez kéne nekem okosság!
-
Hercooles
aktív tag
Na olvastam sok okosságot és:
1, dv25-ben felveszem a filmet, pcm hangal, 720as felbontásban
2, vdub-bal vágom, ha vágom
Ami kérdés: Dvd-re szeretném kiirogatni a felvételeket! ezek általában 20-30perc hosszúságúak. Innentől használhatóm pl a tmpgenc-ert 2pass +linear pcm-el +interlace pipa? ennél jobb minőséget el lehet érni más programmal? (egyátalán látja ez a dv avi formátumot?) -
-
Hercooles
aktív tag
Kameráról akarok digizni. A gyári programmal felveszem optimal dvd minőségben, aztán vágom (erre kéne valami normális program, mert tovacsúszik a tmpegenc-ben a film)! Ennél szebb minőséget lehet-e elérni? ha picvideoval veszem fel, ahogy leírtátok, és utána deinterlace-elem vdubbal, akkor nem lesz olyan tiszta a kép mint ha egyből dvd minőségben veszem fel, kicsit kockás! Ja és mégegy fontos: mono hang jön a kamcsiról, tehát csak egy hangszórómból szól a hang, hogyan tehetném ezt át dual monóba?
-
Hercooles
aktív tag
Pár kérdés:
1, kameráról szeretnék felvenni gépre! Rca-val sikerült összekapcsolnom, de a minőség nem annyira megnyerő! itt olvastam, hogy fireware-el (kamerán van dv out) szebb képet lehet elérni! igaz ez? és esetleg s-video?
2, program ajánló kéne nékem még ehhez a müvelethez! addig értem, hogy picvideoval max felbontásban 18as inőségben pcmben velveszem, de onnantól mivel tömörítsem tovább? vdub+xvid? milyen filterek szükségesek ehhez, mert kicsit csíkos a kép is...
Köszönöm -
Hercooles
aktív tag
pár kérdés: 1, van-e különbség palb, pald, palb/d választások között?
2, jóó minőségben, élvezhetően szeretnék felvenni max 1 órás meccseket, melyik codec-et irdomos használnom, ami szép minőségben, framevesztés nélkül vesz fel! a gép 3200+, 1gb ram! s ha dvdre szeretném kiirogatni őket, hogy az asztalin szépen menjenek!?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest