- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Köszi szépen!! Mostmár működik tökéletesen!! Tudom változtatni a hangerőt és lehet némítani is! Nagyon jó ez a tv tuner kártya! Szép képe van nagyon, jobb mint a sima verziójúnak, csak annél viszont a hangot volt könnyebb előhozni normálisan, de ennél is egy kis szenvedés és megvan!
-
Ferenc.
tag
Köszi szépen, eddig el is jutottam, de azt se tusom mit kell beállítani a winFast(PVR)-be, mert azt nem értem, hogy miért viszi el a hangerő ikonban->tulajdonságok>felvételhez és ott a kiválasztást elviszi a mikrofonról a vonalbemenetre!! A másik, meg hogy a pvr-ben is valamilyen hangkártyát megkell neki adni, na de ha a dvd lejátszóba dugom azt a hangkábelt ami a tv kártyából megy akkor mit kell neki megadni?Mert most van egy integrált hang és egy PCI-os továbbra is. Továbbá mit kell beállítani a PVR-ben mire kell menni ha a dvd lejátszóba dugom azt a hangkábelt? Mert semmi hangot nem ad ha oda dugom.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Látom itt WinFast TV2000 XP Expert kártyával foglalkoztok, szeretnék én is feltenni a probémámat igaz másnak is volt már ilyen,de én hiába olvastam el nem ment a dolog. Szóval beraktam a kártyát, telepítettem minden szoftvert ezzel semmi gond, megvan minden Tv adás is szép képpel, de semmi hang nem, majd nézem a hangkábelt hát ezt nemtudtam sehova se bedugni ezt a 4 lábas izét, de tudtam, hogy a hangkártyán viszont van ilyen, na akkor csak ezért beszereztem egy PCI-os hangkártyát és abba dugtam bele a hangkábelt ami a tv tuner kártyából jött na ekkor megjött a hang. Itt kezdődnek a problémák ugyanis hiába MUTE-zom le és változtatom a hangerőt nem csinál semmit ugyan olyan hangerővel folytatja tovább!
A másik meg az, hogy ilyenkor mikor elkezdem nézni a tv-t a hangerő ikon->beállítások->tulajdonságok->felvételhez és ott mindig elviszi a kijelölést a vonalbemenetre pedig a mikrofonon kell hogy legyen mindig, így msn-en a hang sose megy csak ha visszarakom!
Olvastam itt hogy a dvd lejátszóba dugjátok a hangkábelt, oda bedugtam az előbb, de semmien AUX meg ilyeneket nem látok beállításba, így a hang nekem nem jön máshonnan, meg az alaplapra is hova kell bedugni, mert a PCI-os hangkártyát kiszeretném venni, mert van beépített hangkártyám.. A lényeg, hogy azt szeretném, hogy ne kutyuljon össze a hangbeállításnál semmit a kártya és működjön a halkítás/hangosítás, mert így nem jó nekem, kérem ezt valakitől szépen nyugodtan elmagyarátni! Köszönöm!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest