- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Looserke
őstag
Hali!
Windows Vista 64Bit-hez létezik driver ehhez a tunerhoz? -
Looserke
őstag
találtam valamit erről a leválasztóról....
...nekem nem ilyen van...
[link] -
Looserke
őstag
hogy néz ki az pontosan???, mert mintha lenne bedugva valami az F csatlakozó és az antenna kábel közé....ilyen ceruzaelem nagyságú valami, két végén male és female csatlakozóval...
egyébként panelban lakom, honnan tudom hogy melyik csatlakozó földelt??? lehet hogy hülyeséget kérdeztem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Looserke
őstag
Nekem is futnak vízszintes csíkok a TV képen, ha antenna kébelről hozom a képet, de ha a videómagnón keresztül egy SCART-Composite kábellel, akkor már nem....
...mi zavarhatja az antenna jelet? -
Looserke
őstag
válasz
kavicssli #2658 üzenetére
Én a Forma 1-et szoktam felvenni. Cyberlink PowerDirector 5-el. Interlaced-ben VBR-val, 5000kbit/s átlag és 8000kbit/s max-al. 224 kbit/s AC3 hanggal. Így Pont rámegy 2 óra egy 4,7GB-os DVDre. És olyan mintha TVt néznék. Persze én asztali lejátszón nézem vissza, azért interlacedben veszem fel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Looserke
őstag
Új tuner driver!
http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=67&downline=WinFast%20TV2000%20XP%20Expert/WinFast%20DV2000 -
Looserke
őstag
Winfast PVR-ben hogy lehet beállítani, hogy ha mpeg2-ben veszek fel, akkor az ne progressive, hanem interlaced legyen???
-
Looserke
őstag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik hozna jobb minőséget.
a: Tv tuner-al mpeg2-be vennék fel constans 5 Mbit/s-el két órányi anyagot ( kb. 4,3 GB ) és ezután a kész mpeg2 fájlt Nero Vision-nal alakítanám át DVD formátumra (vob), úgy hogy a SmartEncoding be legyen kapcsolva, mert ilyenkor már nem kódolja újra a videót.
b: Ugyanez csak constans 10 Mbit/s-el vennék fel első lépésben ( kb. 8,x GB ), majd Neroval alakítanám át DVD formátumra 2pass VBR megoldással 5 Mbit/s-re. -
Looserke
őstag
Mjpeg-et nem akarok kipróbálni, mert nincs annyi helyem, hogy 20-25 Gb-os AVIkat tároljak...
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Forma 1-et szeretnék felvenni a TV-tuner segítségével. Szerintetek hogy lenne jobb. Úgy terveztem, hogy Cyberlink PowerDirector4-el 10Mbit/s-el veszem fel Mpeg2-be a képet és mpeg layer 2-be 384 kbit/s-el a hangot (mást nem tud, pedig PCM jobb lenne). Majd ha kész, akkor Neroval DVD formátumba konvertálom 5Mbit/s el 2 pass VBR-el, a hangot pedig AC3-ba 192 kbit/sec-el.
Ez a megoldás szerintetek jobb képminőséget produkál, mintha egyből 5Mbit/s-be venném fel a képet a PowerDirector-al?
Nagyon sok a gyors mozgás a képen ezért gondoltam az első megoldásra. -
Looserke
őstag
Új Winfast PVR:
http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=66&downline=WinFast%20PVR%20(Application%20software) -
Looserke
őstag
Mégegyszer leírom, hogy nem fésűsödést tapasztalok, hanem egyfajta ''utánhúzást'' amikor valami gyorsan keresztbemegy a képernyőn, akkor olyan mintha 2-3 autó lenne egymás után rakva...
Próbáltam interlaced-be és progressivebe is felvenni, de nem az a gond. -
Looserke
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy Leadtek TV2000 Expert TV tunerem. Forma 1-et szeretnék vele felvenni az RTLKlub-ról. DVD formátumban veszek fel, mert sima DVDt akarok készíteni belőle, amit az asztali lejátszó is ismer. A lassab részeknél nincs is gond a képpel, de ha pl. a kocsik gyorsan húznak el a képen, akkor mintha ''szellemképesek'' lennének a kocsik. De ez csak gyors mosgásnál van.
Próbáltam már 25 helyett 50 frame/s-al felvenni és mpeg2 helyett MJpeg-be is de a helyzet ugyanaz.
Lehet, hogy ha nincs hardveres mpeg2 támogatás a kártyán, akkor jobbra nem számíthatok?
Sok programmal kipróbáltam (Ulead videostudio, WinDVR, Powerdirector...)
Ez csak nálam van így vagy másnál sem bírják a gyors mosgást a tunerek? -
Looserke
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Intervideo WinDVR 3-at és nagyon szép képet vesz fel, csak egy bajom van vele. A felvett file kiterjesztése *.mpeg és hiába állítom be mondjuk 5000 kbit/sec-re, ha pl. a GSpot progival megnézem a filet, akkor valami 7620 kbit/sec-et ír ki a file átlag bitrátájára. Lehet hogy alapból variable bitrate-n vesz fel a progi, mert erre vonatkozó beállítást nem találtam benne.
Azt nem tudjátok, hogy a fiée kiterjesztése miért *.mpeg? Van esetleg valami különbség a *.mpg között vagy hülyeséget kérdezek? -
Looserke
őstag
Nekem is Expert karim van.
Ti milyen programot ajánlanátok TV-ről való digizéshez. Forma1-et akarok felvenni a TVből úgy hogy utána DVD formátumban 1 futam (kb 2 óra) elférjen egy lemezen.
Mindenképpen mpeg2-ben vennék fel. Mjpeg meg ilyenek nem érdekelnek mert nincs annyi helyem, hogy konvertálgassak is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest