Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen Leadtek kártyám van már egy jó ideje, minden oké vele, annyi kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne a tv csatornák képeinek hullámzását enyhíteni?? Nekem eléggé egy kupacba vannak a technikai cuccok (hifi,hangfalak, számítógép, tv stb.) és lehet ezek összessége zavarja nagyon a jelet ami a tvkábelen érkezik. Bármilyen megoldási javaslatot szívesen veszek!
Köszi -
Sped
aktív tag
Sziasztok!
Minden tökéletesen működik videoról való rögzítésnél, csak egy beállítással kapcsolatos kérdésem van.
A 'Video Standard' funkció alatt ki van választva a PAL mód, alatt pedig van egy ilyen:
Use VMR9
Nekem nincs bepipálva.
Ez micsoda? -
Sped
aktív tag
Valaki tudna nekem olyan oldalakat ajánlni, ahol elég jó és hasznos leírásokat lehet olvasni a VirtualDub progiról valamint ezekről a tömörítési eljárásokról (xvid, divx, tömörítetlen avi, mpeg2 satöbbi, satöbbi...)?
-
Sped
aktív tag
Nos az input source-t azt átállítottam, ill. váltogattam, de sem a CVBS-nél, se az S-Video-nál nincs semmi kép se hang, csak egy monoton búgó zaj.
Gondolom vmi a vezetékekkel nem kóser. Nos van egy UPC kábelem, az értelemszerűen bele a kártyába. Van egy másik kábel, ami a kártyából lóg ki, aminek négy vége van: abba dugtam egy RCA-t (asszem az), a másik végét pedig a videóba. Namost van még egy SCART-csatlakozó is a videó és a tv között.
??? -
Sped
aktív tag
Hali.
Ma szereztem be egy ilyen tv karit, és minden pöpecül műxik, csak egy kérdésem lenne: hogyan lehet a videó képét a gépre varázsolni, hogy át tudjam venni a kazikat? Pedig a délután folyamán, amikor próbálgattam a kártyát, összejött vhogy, csak azóta vhogy nem tudom úgy összedugdosni a vezetékeket, hogy összejöjjön, de az is lehet, hogy vmit a progiban a beállításoknál rontok el.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Autós topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP bontatlan új.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest