- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
Kherson #1874 üzenetére
Sajnos az MPEG2 beszaggatása nálam is gyakran visszatérő jelenség, de még nem igazán jöttem rá az okára. Néha működik, néha nem. Nem tudom milyen verzió van fenn neked, de csak azt tudom ajánlani, hogy cseréld frissebbre a drivert és PVR-t, talán úgy menni fog.
Az a baj, hogy igazán más alternatíva azonnali, és mellette elég jó minőségű felvételre nem nagyon van. Talán leginkább DivX-el próbálkozhatsz, persze csak kisebb felbontások mellett.
Először én is így kerzdtem, de ma már inkább rászánom az időt a minőségi felvételekre. Először 720*576-os felbontásban PicVideo MJPEG kodekkel rögzítek, hangot tömörítetlenül (durván 150 mega per perc). De ezt is VirtualDubbal, mert tapasztalatom szerint a saját progija képtelen rendesen tartani a kép/hang szinkront, ha nem MPEG1/2-be rögzítek. Majd az így felvett anyagot vágás és 512*384-re átméretezés után kétmenetes Xvid tömörítéssel véglegesítem, a hangot meg 128kbps MP3-ba tömörítem.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nyaralás topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest