- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
Kherson #1874 üzenetére
Sajnos az MPEG2 beszaggatása nálam is gyakran visszatérő jelenség, de még nem igazán jöttem rá az okára. Néha működik, néha nem. Nem tudom milyen verzió van fenn neked, de csak azt tudom ajánlani, hogy cseréld frissebbre a drivert és PVR-t, talán úgy menni fog.
Az a baj, hogy igazán más alternatíva azonnali, és mellette elég jó minőségű felvételre nem nagyon van. Talán leginkább DivX-el próbálkozhatsz, persze csak kisebb felbontások mellett.
Először én is így kerzdtem, de ma már inkább rászánom az időt a minőségi felvételekre. Először 720*576-os felbontásban PicVideo MJPEG kodekkel rögzítek, hangot tömörítetlenül (durván 150 mega per perc). De ezt is VirtualDubbal, mert tapasztalatom szerint a saját progija képtelen rendesen tartani a kép/hang szinkront, ha nem MPEG1/2-be rögzítek. Majd az így felvett anyagot vágás és 512*384-re átméretezés után kétmenetes Xvid tömörítéssel véglegesítem, a hangot meg 128kbps MP3-ba tömörítem.
Aktív témák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest