- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytatás a Leadtek belső tévétunerek topicban.
-
-Lion-
csendes tag
-
bzoley
veterán
-
törölt tag
-
bzoley
veterán
Ez esetben nézegesd át a háttérben futó programjaidat, gyilkold le őkett.
Esetleg a távirányító nyomogatása közben mozgasd a vevő kábelét leginkább a csatlakozásnál, volt már aki azzal kezdte, hogy tönkre tette. Távirányítót biztos működik ilyenkor is?A hang bemenetek hangereje maxon vannak a Windows mixerében?
Az az egy-két mm nekem gyanús. Nálam 50%-on van, de a legtöbben 75% környékén, vagy fölötte használják. 1-2%-on naná, hogy minden halk. -
-Lion-
csendes tag
Ezt nem értem, reggel még ment a távirányító kb 20 percig nem váltogattam/kapcsolgattam és utána megint "halott".
Újra indítottam a gépet, de semmi. A kézi vezérlés az megy. Mitől gondolta meg magát?
Az még furcsa hogy elég halkan megy (az óra melletti csuszkát félig kell felhúzzam, eddig 1-2 millimétert kellet csak ,mert már túl hangos volt, persze nem a tuner) -
-Lion-
csendes tag
Sziasztok!
Vissza állítottam a hangkártyát és letiltottam az alaplapit. Összekötöttem a hangkártyával a tunert, ahogy mondtátok és van hang
(azzal a kábellel amit adtak hozzá) Nem is gondoltam, hogy azon lenne..., és hogy össze kell kötni a tunert a hangkártyával.
Wizard-ban kivettem a pipát MCE távirányítóból és a távirányító is megy
Kösz a segítségeteket
-
bzoley
veterán
Használhatod az alaplapit is, ha az jobban tetszik, azon is van bemenet elvileg.
daa-raa:
Korábban is láttunk már olyan kártyákat, amikről később eltűnt ez, vagy az. Lehet ez is csak egy korai darabról készült kép. Ki az a hülye, aki leszedi a kupakot egy tunerről?
Ja, én(Global)
Amit említettél lehet, hogy más típus volt. Volt aki a régi DTV2000H-t is kívül kötötte össze. -
-Lion-
csendes tag
Azon a kabel csokron amelyinek az egyik vege kerul a tuner video csatiaba es agazik 3 masik csatira?
Allitsam vissza a rendes hangkartyat es tiltsam az alaplapit?
Nemsokara hazaerek es akkor megnezem a taviranyitot is.Kosz a segitseget daa-raa, bzoley
sztem lesz meg kerdesem -
bzoley
veterán
Azon a kábelcsokron kell lennie egy kék jack-nek, azt kell a használt hangkártya Line-in bemenetébe dugni, majd beállítani a programban. Wizard-ban az MCE-Remote ne legyen kipipálva. Távirányítót próbáld meg ellenőrizni, hogy működik-e(nyomogasd a gombot egy kamera felé fordítva, látnod kell a fényét a kijelzőn(telefon, fényképző, stb)).
daa-raa:
Ha jól látom, a belső átkötő kábel nem tartozék, és lehet, hogy belső kimenet sincs a kártyán.
szerk:nincs -
-Lion-
csendes tag
A hangkartyam le van tiltva, az alaplapit hasznalom, ebbe az esetbe is ossze kell kotni?
Nincs mas kabel a dobozba csak a video. A taviranyitoban az uj vele kapott elemek vannak benne. (jol beteve). A vevo is rendesen be van dugva. A talcan az ora mellett is ott a wizard ikon es ki van pipalva (engedejezve van a taviranyito) -
-Lion-
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Leadtek winfast dtv2000 h plus tv tunerem es nem sikerul hangot kicsaljak belolle, pwr2 progi van fenn mai frissitessel. A taviranyito sem mukodik
Nem vagyok jartas a dologban, es meg egy magyar leirast sem adtak hozza.Elore is kosz a segitseget !!!
-
Róth
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit ügyködtem az upc kábelezéssel, frankó is lett a kép, de néhány csatornán vízszintes csík van a képen.
Mi okozza ezt? -
vzs
tag
Hi, köszi a választ!
Felraktam az általad említett programot, a teletext problémát megoldotta, az tökéletesen működik.
Az fm rádió továbbra is csak akkor hajlandó hangot adni, ha a testing soundra kattintok. Mit kellene beállítani? Az audio control line / recording line aux-ra van állítva. -
vzs
tag
Üdv!
Tegnap vettem én is egy ilyen kártyát. Volna pár kérdésem a pvr2-vel kapcsolatban.
1: Az fm rádióknak nincs hangja, ha rákattintok a beállításoknál a testing sound-ra akkor van hang, míg le nem okézom a beállításokat. Mi lehet a gond?
2: A TV nézéssel semmi gond, megtalálja a tv adókat, hangis minden van, viszont a teletext funkció nem indul el akárhogy próbálom.A ChrisTv-vel a rádiók is tökéletesen mennek és a teletext is működik, úgyhogy a hardver rendben van.
-
Archangel
csendes tag
Hali,
UE a kártyám van, és lehet, h én rontok el vmit, de miután sikeresen
- letöltöttem és telepítettem a legfrissebb drivert, PVR2-t (v2.0.2.40),
- scan-eltettem a csatornákat (megtalálta őket)
se kép se hang
A hangkártyával összekapcsoltam a mellékelt belső csatlakozókábellel (a videókártyával nem -kéne??).
Kéne még csinálnom valamit? -
Bullet_
tag
és azaz érdekes hogy chris tv-n meg megy...(csak ne rakna ki akkora enchanched addons feliratto a kép tetejére)
-
Bullet_
tag
Restart után megint megy a hang tökéletesen, aztán pár mp után észreveszi magát hogy hopp nincs bedugva az alaplapra és kifagy, a program ujra inditása után wdm-ért nyöszörög
-
Bullet_
tag
Ugy nézett ki a dolog, hogy lehuztam a hangkártyáról, a hang sistergés nélkül ment!! majd lefagyott proi mert érzékelte hogy nincs rákötve az alaplapra, és mostmár azt irja ki hogy WDM eszköz nem érhető el.
-
Bullet_
tag
na hát nincs rossz képe, de a hang vmiért nem megy
-
Willie
őstag
Köszi!
Esetleg valaki megtudná azt mondani hogy 1680x1050 felbontású monitoron, milyen minőségben nézhetek műsort? Előre is köszi!
Intercreptor
-
bzoley
veterán
-
Willie
őstag
Hali!
Most gondolkozok ilyet venni!
Esetleg valaki használ ilyet? Ha igen írna nekem pár sort? Előre is köszönöm!
Intercreptor
-
hétalvó
addikt
Tulajdonosok tapasztalata érdekelne. Igazából azükségem lenne egy távirányítóra ami vezérli a MCE-t vagy a VistaMCE részét.
A távnak tudnia kellene elindítania a MCE szoftvert, navigálni kellene benne.
Elméletileg a kártya az MCE-hez lett kialakítva és ki-be tudja kapcsolni a PC-t. Nekem elég ha csak hibernálja és olvasztja. A távnak kellene mindent vezérelnie az MCE-ben. Valaki próbálta már? 8000FT egy MCE táv vagy van az Imon 12000-ért, szerintem jobban megérne ez a tuner. -
kutyuska
aktív tag
UP
-
kutyuska
aktív tag
Helló
A fenti tunerről szeretnék infókat kapni:
Tapasztalatok, esetleg Mo-i beszerezhetőség ( még nem találtam rá )
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest