- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
Lapajbacsi #29754 üzenetére
"Most már csak akkor fogok kikészülni, ha közlitek, hogy ja a Sony-t is megvette valami kínai -albán bűnbanda és már az sem a régi minőség....
N
a akkor fogom magam, hátralendülök és egy erőteljes váll mozdulattal befejelem az LCD-t, addig, hogy a számig a fejem bemenjen, és körbe forogva elkezdem megenni a készüléket.. Szépen megeszem az egészet lenyelem, és utána pucéron kirohanok az utcára síkítva visítva és elfutok a Himalájáig; ott az Anapurnán egy kolostorba bekopogok és életfogytig zen remete életbe kezdek ...
"
Rejtő hozzád képest kutyaf*sza, sírva, visítva fetrengtem a röhögéstől, ezt írd meg blogban is; kár, hogy nincs like gomb!
Egyébként abból a szempontból is hasznos volt a történeted, hogy tesómék pont egy ilyen tv-t néztek ki a Tecsó-ban, csak 50"-os méretben, alig tudtam lebeszélni róla Őket, ezt az írást azért az orruk alá dörgölöm, nehogy azt higgyék, hogy az évszázad ajánlatát hagyták ki...
Többiekhez:
50"-os méretben belépő és középkategóriában merrefelé érdemes nézelődni, milyen típusokat ajánlanátok, LCD és Plazma is érdekelne?!
-
apuc
őstag
válasz
Én pedig - nem sokkal rövidebben
- leírom a 4 napja vásárolt LG 42LB671V - vásárlásának a történetét, talán ideálisabb, mint a Tesco-s vásárlás.
Utánajártam itt-ott, fórumok, stb, és kinéztem ezt a tipust, a jobb WebOs miatt, magic remote, 3D,és 700-as frissítés,IPS,szimpátia, gari,szb- stb...
(Karácsonyra a fiamnak, aki nagyon, de nagyon szeretne TV-t, már 7 éve, azóta egyszerűen nincs semmilyen TV itthon, "csak számítógép", meg 100 Megás net.
Na idén megtört a jég, és eldöntöttem, lesz TV.Meg nagy öröm..)Mivel KP-m MOST épp nincsen, így volt rá 2 lehetőségem, illetve csak egy.
Mivel nem dolgozom még 3 hónapnál régebben a munkahelyemen, így az áruhitelek kiestek- pedig van, ahol 0Ft 0%-al megvehető, persze nem a legolcsóbb helyeken, de van..
Így maradt az egy lehetőség, a Cetelem kártyám, ami sima hitelkártya, és ha 45 napon belül visszautalom rá a pénzt- amit meg fogok tenni!- akkor pár száz forint költséggel jár a dolog.
Így rákerestem hol olcsó, és hol számítják be a Cetelem kártyás -10%-ot, és a 220 Voltnál - a legtöbb helyen 150-160 közti TV bruttó 144.700-ért le is foglaltam, ebből még -10%,
így a végső ára 130.230 Ft-volt a 106 centis vágyott TV- nek.
Na ekkor jön a lényeg.Mivel a 220Volt csak bolti 2 év garit ad, nem LG gyárit, amit pl. a Média is- ezeket én mobilüzleteknél is rühellem!- így felhívtam a Médiát a lakóhelyem mellettit, és kértem a TV osztály manager-ét.
Előadtam neki telefonba, hogy lefoglaltam a 220Volt-nál 144.770-ért -10% Cetelem kedvezmény a kártyára a TV-t, ami náluk van- mert előző nap ott néztem meg élőben is-, és hajlandóak-e a náluk 168.990-ért árult, nem akciós TV-t annyiért odaadni, mert akkor, de csak akkor náluk veszem meg, illetve ebből még leszámolják-e a Cetelm kártyám után a 10%-ot..
Türelmet kért, csekkolta a 220Volt weboldalán tényleg annyi-e, és miután megnézte- mindezt telefonon intéztem- azt mondta, rendben, vihetem annyiért!Így a nevemre várt a TV este, elhoztam..
Szerintem így talán jobb vásárolni, előtte pár napig csak hasonlítgattam a típust, ár/érték/tudás alapon..
-
apuc
őstag
válasz
-
krx21
nagyúr
válasz
Lapajbacsi #29752 üzenetére
Te nem regény író vagy amúgy???
-
h1mpi
félisten
válasz
Lapajbacsi #29752 üzenetére
Egy dolgot tanulj meg. Semmit nem veszünk személyesen max kaját.
Kinézed és online megrendeled, majd átveszed személyesen. Máris van 14 napod gondolkozni és nem kell terrort se alkalmazni -
törölt tag
válasz
Lapajbacsi #29739 üzenetére
Saját magadnak csináltad a bajt, ráadásul drágán vettél egy Tesco Gazdaságos készüléket.
99 centis tévét olcsóbban is vehetsz, és azon működni fog minden. LG 39LB5610 Vagy vehetnél 101 cm-es Sonyt is kevesebb pénzből.
Sony Bravia KDL-40R450B -
energy4ever
addikt
válasz
"Én ilyenről még életemben nem hallottam, hogy egy tv-n ott van a menüben hogy szín állítás és passzív"
Persze, mert meg nem volt utolso kinai retked... -
törölt tag
válasz
Pedig nem ritka, hogy egyes beállítások csak bizonyos feltételek teljesülése esetén aktívak. Komolyabb eszközök sw-e ezeket ilyen esetben el is rejti, az ilyen olcsóak esetén ez nem feltétlenül így van.
-
energy4ever
addikt
válasz
Lapajbacsi #29733 üzenetére
Attol meg, hogy nem tudsz allitani valamit, az nem hiba, amennyiben a specifikacioban nem szerepel, hogy allithato.
Az ilyen utolso kinai markaknal alltalaban igy szokott lenni, hogy nem allithato semmi. De ez KORREKT is igy! Senki nem mondta, hogy allithatonak kell lennie.Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megkerdezel barkit akinek van esze, hogy melyiket valaszd, es felsorolsz neki 4 markat LG, Samsung, Sony, Thomson +mondod azt a kinai valamilyen markat, akkor ezer szazalek, higy azt fogjak mondani, inkabb valasz a 4ertelmes marka kozul valamit.
Nyilvanvaloan tervezesi hianyossagai vannak. Pl egy Samsungjoz kepest ha egy kis kinai ceg csinal tv-t, ami 100%-osan megeggyezik a Samsungal, akkor a kinai lesz a dragabb. Miert? Mert a Samsungbol 100szor tobbet addnak el, es a tervezesi koltseget 100szor tobb fele lehet elosztani.
Inkabb fizes ki erte 15%-al tobbet, es legyel boldog, minthogy ez legyen, hogy magadat, es masokat idegesited a hulyeseggel.
-
törölt tag
válasz
Lapajbacsi #29733 üzenetére
Nem hamisított termék. Ez a legfőbb dolog, amiben tévedsz. A Blaupunkt ma ennyit ér. Az aljának is az alja. Ha annyira tudatos vásárló lennél, mint amilyennek itt próbálod magad feltüntetni, akkor valóban utánajártál volna vásárlás előtt. Nem tetted meg.
Az egyébként nem volt gyanús, hogy az általad csúcsnak gondolt készülék milyen olcsó?
Hanegnem: fejberúgás, fenyegetőzés és hasonlók.
-
törölt tag
válasz
Lapajbacsi #29729 üzenetére
És mirefle rúgod szét? Arra, hogy tájékozatlanul megvettél egy lowcost hulladékot? Nem vert át senki, maximum Te ömagadat.
Az ilyen hangnemű hsz-okat meg mellőzd, mert itt nincs helyük!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Lapajbacsi #29729 üzenetére
Jobb. Sokkal.
Vestel nevű török cég gyártja, márkásabb komponensekből. A jelenlegi Technika TV-kben például LG-től licencelt panelek vannak.
Sok néven gyártják, pl Telefunken, JVC, egyes Orionok, Hyundai-ok, stb.Pedig hidd el, hogy úgy hamarabb visszakapod a pénzed. A problémázó, fenyegetőző ügyfeleket sehol sem szeretik.
Átverés akkor lett volna, ha körül plakátolták volna azzal, hogy a világhírű német gyártó terméke, stb stb.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Lapajbacsi #29727 üzenetére
Kezdjük ott, hogy ide jössz sírni, miután benéztél valamit, de vásárlás előtt lusta voltál használni a keresőt, vagy rákérdezni hogy meg szabad-e venni. Elég régóta tudni, hogy a Blaupunkt kínai márka lett, mint sok más régi nagy márka is.
Ehelyett te pereskedni meg lefoglaltatni akarsz a Tesco-ban. Vicc.Ja és a szutyok alja Technika, 10x kenterbe veri ezt a szart.
Vestel név mond neked valamit?
Füled-farkad behúzva próbáld meg visszakérni a pénzed, talán visszakapod, ha jó fejek. Pereskedéssel való fenyegetőzéssel saját magadat fogod csak lejáratni.
Utána gyere ide vissza és kérj tanácsot, hogy milyen TV-t vegyél. -
KurtCobain
őstag
válasz
Lapajbacsi #29725 üzenetére
Írtam valamit, de inkább kitöröltem.
Csak röhögök. -
törölt tag
válasz
Lapajbacsi #29721 üzenetére
-
válasz
Lapajbacsi #29721 üzenetére
"szépen kapok fél millió forint kártérítést, plusz egy 100 centi körüli márkás minőségi tv-t továbbá megtartom ezt" ha Amerikában lennél még azt mondanám talán lenne esélyed egy ilyen esetben, de Mo-n vagyunk...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest