- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nem tudom elérni a Tom's Hardware oldalát, de a videó szekcióban van egy DIY Projector videójuk nekik is, amiben írásvetítővel oldják meg a dolgot (már több mint egy éves). Ebben lehet látni hogy hogysmint raknak össze egy ilyet, és az is látszik hogy az LCD-t azt ugyanoda kell rakni ahová egy sima írásvetítőnél a kivetítendő szöveget tartalmazó fóliát. Annyi hogy kell egy kis távolságot tartani hogy hűteni lehessen, a felhevült üveg hatására ugyanis tönkremegy az LCD panel.
Ennek a megoldásnak amúgy több hátránya is van: hangos, sok a félremenő fény (rontja az élményt), nem ad olyan szép képet állítólag mint egy kézzel beállított optikás saját projektor, és szerintem ronda is. -
DarkByte
addikt
Wow, grat az egészhez. Csak néhány napja találtam rá erre a topic-ra, és nem bírtam megállni hogy ne hajnalig olvasgassam a folyamatot
Nagyon állati a végeredmény.
Szívesen építenék jómagam is ilyet, csak sajna optikával és elektrotechnikával való igen kezdetleges ismereteim miatt nem nagyon van merszem (pedig volna hozzá LCD-m egy régi noteszból). Szívesen megnézném élőben is a dolgot, ám ez igen valószínűtlen hogy menne így esetleg videó-fájlba öntve
Mégegyszer gratula!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged