- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Hello!
Ez volna az az oldal: [link]
Ami megadható az a fresnelek, és az optika fókusza, a kijelző mérete, fresnelek távolsága a kijelzőtől, felbontás, valamint a vetítési távolság.
Ezek függvényében mondja meg a számoló a képméretet, pixelek méretét, ideális távolságot a fényforrástól stb-stb.Remélem erre gondoltál.
-
cyberway
csendes tag
Nagyon csodálkoznék, ha a dupla fresneles megoldás működne, szerintem két fókuszpontot ad, egy lencsével nem tudod majd befogni, ráadásul egy karc is meglátszik a vetített képen , nemhogy egy vágás, akármilyen profin megcsináltad!
Más! Ha valki már épített egy komolyabb projektort nem tudna videót feltenni a vetített képről valami tárhelyre, mert a fényképek nem mondanak el mindent a kép minőségéről. Sajnos , több helyen is olvastam, hogy az építők egymás vágják át jó minőségű beillesztett képekkel, csak hogy felvágjanak egymás előtt!
-
csapos2
addikt
Lesz az az illesztési pontatlanság, sokkal pontatlanabb is.
Még mindig nem értem mi előnyt vársz egy akkora kijelzőtől. De ha úgy gondolod próbáld ki, az eredményt meg osztd meg velünk.
Én a magam részéről mindig is az egyszerűségre törekedtem, így a legtöbbek által alkalmazott megoldást építettem úgy, hogy minden állítható legyen, és miután beálltak a végleges méretek, készítettem egy végső konfigurációt.
Szóval harcra fel! :-) -
csapos2
addikt
Akkor ezt a vonalat el is felejtheted szerintem. Nekem is egy 4m -es szobában van a vetítő, a szoba végéből a mennyezetről vetítek. De ugye számolni kell azzal is, hogy a doboznak is van hossza. Nekem a vetítő optikám, alig van messzebb, mint 3 m. Egy 17"-es TFT-ből kb. 10" használok ki. Így kapok dúrván 280cm átmérőjű képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest