- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
Hát a te esetedben külföldről rendelős kis lcd monitor a hozzá való fresnellel, és a hozzá való variotriplet objektívvel, valamint, ha már fullhd, akkor ajánlom a 400W-os fémhalogént, nekem 250W-os van, jó jó, de 400-al még brutálabb, de nekem számított a fogyasztás. Ez így nem olcsóság, de a minőségnek ugye ára van.
-
Achilles209
tag
Naná, de ehhez megint csak kell külön fresnel. Plusz ha tv-zni akarsz, akkor egy tv box, hangcucc, és ez nagyobb, hangosabb, macerább, többet fogyaszt. De a feelint megfizethetetlen. 2 és fél méteres képpel 3d-ben Fallout New Vegast tolni, huhuuuu. Nekem játékhoz a 800x600 egész élvezhető.
Van egy apróság, ami fontos, nekem alap triplettel alap írásvetítős fresnellel, 17"-ból kb 10"-t használva 2 és fél méter széles a kép 3 méterről. Ha nincs variotripleted, és kihasználod a 17"-t akkor 3 méterről 6 méter széles képed lesz. Ezért is meggondolandó a nagy kijelző.
-
Achilles209
tag
Visszakérdeznék. Mekkora az lcd? Az írásvetítő fresnelje 28x28 centis, ebből a hasznosítható rész 27x27. Az összesé. Ebbe csak, ha jól emlékszem egy 13,4"-os fér bele, annál nagyobb nem. Ezért van, hogy az én 17"-os lcd-m, ami 1280x1024, a falon csak 800x600-at mutat... és ezért szoktak a "gazdagabbak" külföldről rendelni nagyobb fresnelt, ilyen webshopokat pedig találsz itt a topikban.
Egyébként meg azért ilyen nagy a topik, mert 10x van feltéve ugyanaz a kérdés. Olvasni, olvasni, olvasni. Hidd el, olyan infókat, és trükköket is fogsz itt találni, amikre nem is gondoltál volna. Sok a hasznos infó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest