- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
geekthink #2230 üzenetére
Igen, már magam is gondolkodtam rajta, hogy jó lenne összegezni a dolgokat, mert már eléggé szétaprózódott. Magam részéről össze fogom szedni a kis történetem lépéseit, és a betetetem az első hozzászólásba.
Ha vannak még mások, akik szeretnék ilyen módon egyben látni munkájukat, szedjék össze a képeiket, leírásaikat és bekerül az elsőbe.
-
Őrült Ödön
tag
válasz
geekthink #1040 üzenetére
Én csak egy tippet tudok adni.
Szét kell nézni pár PC-bontóban, venni u.ennyi érszámú kábeleket, meg a hozzávaló csatiukat tartalmazó hulladékpanelokat!
Aztán pár Xanax bevétele után neki lehet állni összeforraszgálni egy toldót, nem könnyű kenyér, de szvsz megoldható!
Én még a saját LCD-men nem csináltam meg ezt, mert valszeg nem is az az LCD fog bekerülni végül, hanem egy antiglare-mentesíthető példány!
Jut eszembe: Ha vki jól tud ínglisül, megkérném nézzen már szét egy picit a lumenlabon, vagy bárhol, szeretnék tudni egy KONKRÉT monitortípust legalább, amiről az antiglare csont nélkül eltávolítható, a polárfóliával való szopás nélkül!
Sajna bár értem az angol dumát, nem eléggé ahhoz, hogy frankón kihámozhassam belőle a lényeget... előre is thx!
Sőt, ide sem ártana egy lista, hogy melyik LCD "hámozható", és melyik nem, bizonyára más is szívott már ezzel...
-
_ZuPa_
csendes tag
válasz
Hali Geek! Az a helyzet, hogy én ugyanezt a monitort akartam venni, ráakadtam haveromra, aki ugyenamiatt a probléma miatt adta el, ígyhát először elkezdtem kábelt keresgélni, és találtam is egy helyet ahol elvileg lehet ilyet kapni, de gyakorlatilag lebasztak, hogy élek, mert a lánya az illetékesnek beteg, és mit képzelem, hogy már 3.x hívom őket hogy mi van már, kapjam be. Sosem kaptam szalagkábelt, csak a lebaszást, vettem végül másik monitort. Egyébként 20db fölött lehetett rendelni.
A para: a gépemet amin el volt mentve a cím már formatáltam. Ergó ezzel annyit akartam mondani, hiogy talán remény, az van. :S hajrá!
u.i.: szerintem ha találsz ilyet, pár fórumon a feleslegből tudnál elsózni.. -
csapos2
addikt
válasz
A fenti dupla csati szerintem esélytelen, a lenti kisebb szalagkábelre van esélyed, de itthon nem igen fogsz kapni hozzá toldót. Külföldi fórumokon nagyon sokat van szó erről. Láttam is ilyet, de hogy hol lehet megrendelni gőzöm sincs. Nem volna rossz tudni hány ér megy a kábelben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest